Ik blij en hond blij.

Heel goede ervaring want snelle bezorging. Het door mij bestelde jasje past perfect en ziet er leuk uit.

Heb mijn pakketje nog niet ontvangen

Mooi artikel. Goei communicatie bij vragen. Snel geleverd

Zo hoort het te zijn ,top bedrijf

Was zeer goed

Had 3 producten besteld en betaald, kreeg savonds een mail dat tot hun spijt iets verkeerd was gegaan en of ik dan een andere mogelijkheid wou kiezen. Heb ik gedaan en kreeg meteen respons van ze en dag erna werd het geleverd. Dus top service ze zijn goed bereikbaar.

Supersnelle verzending en levering

Prima! Het hondenpakje is wel wat dun, maar is verder zoals verwacht!

Snelle verzending

Snelle verzending product precies zoals omschreven

Perfecte dienstverlening

Snelle en correcte levering. Prijs/kwaliteit prima.

De maten kloppen niet en matige kwaliteit

Ik heb 2 shirts gekocht, een kerst shirt, wat goed past en de 'woof' hoodie, als je het hoodie kunt noemen. Heel wat kleiner als de kerstshirt, nochtans beiden XXL. De kap is veel te klein en kan niet aan. Op de foto staat ook touwtjes aan de hoodie, die zijn er niet. Stofje is ook maar heel matig. Dus misleidende foto. Ik heb een Franse bulldog van 13kg.

Teleurgesteld

Ik ben echt niet tevreden over de kwaliteit. Ik heb heel mijn bestelling terug gestuurd. Ook de maten kwamen niet overeen.

Past perfect

Uitstekend!

Uitstekend!

Negatief

Het door mij bestelde en ontvangen artikel is niet de juiste maat en er zijn geen opties voor retourzending en/of ruiling helaas. Bovendien is er geen mogelijkheid om hierover telefonisch contact te zoeken. Dit is voor mij echt een minpunt! De enige mogelijkheid is mailen, dat heb ik gedaan, maar (nog) geen reactie ontvangen.

Snelle levering - goed produkt

Snelle levering ondanks de drukte voor 5 december. Netjes ingepakt en goed ontvangen.

gebruiksvriendelijke web-shop en een mooie collectie

Het is de eerste bestelling bij Dog Fashion. Naast een mooie, gebruiksvriendelijke web-shop valt het enorme aanbod op. Voeg een vlugge levering en prima verpakking aan toe en je beleefd een uitstekende customer journey! Met dank, Reinhild

Snelle levering en altijd goed

Inmiddels heb ik al vier keer bij Exclusive Dog Fashion besteld. Alle keren is mijn bestelling snel geleverd. En alle items passen goed. Ik zou hier zo weer bestellen.

Niks op aan te merken

Snelle levering, mooi jasje alleen de ringen zijn te dik om samen vast te maken heb een flexriem en voor kleine hindjes zit er een kleine clip aan

Zalig

Mijn hondje heeft het lekker warm en ik zal zeker nog bestellen

Heel mooi, maar helaas toch te klein

Enkel de borstomtrek om te meten maar het tuigje moet ook over het hoofd passen en goed zitten aan de nek. Bij de meeste shops moet je dan ook nek en borstomvang meten. Verder prima levertijd en snelle reactie op mails

Mooie kwaliteit, snelle en goede service

De jasjes werden snel geleverd en komen overeen met wat je op de foto ziet op de website. Wij twijfelden over de maat en hebben hierover advies gevraagd. De juiste passende maten werden opgestuurd zodat het meteen goed paste en niet geruild hoefde te worden

Snel en netjes geleverd

Uitstekende service.

Zeer duidelijk en snel geleverd 100 punten!! En zeer uitgebreid assortiment echt een aanrader.

goed opgevangen probleem met PostNL

veel minder tevreden met artikel : letterlijk een pruts halsbandje en schandalig hoeveel verzendkosten

Snelle levering ziet er leuker uit op de site.

Staat bij valt klein. Ondanks een maat groter dan de werkelijke maat, is het nog te krap voor mijn hondje. Op de foto staat een grote poedel en het jasje heeft een enorme bontkraag. Voor de prijs die het heeft gekost vind ik het erg tegenvallen. Ligt nu in de kast. Jammer.

Pastoor Pankenstraat 14

5492KG Sint-oedenrode