Snel en goed geleverd.

Goede kwaliteit & snel geleverd

Snel geleverd goede kwaliteit

Enthousiast

Zeer mooie kwaliteit

snelle levering, leuk product.

De levering was erg snel. Leuke prijs / kwaliteit verhouding van het regenjasje voor mijn hondje. ‘k Zou een volgende keer hier gerust weer rondsnuffelen.

Ja hoor, helemaal prima!

Aantal dingen gekocht! Een geruild voor een andere maat. De andere kreeg ik netjes terug gestort op mijn bankrekening! Zonet alweer wat besteld, lekker fleeche vestje voor mijn koude chihuahua!!!

Zeer goede service een aanrader!

Correcte info en vlotte levering. Heel tevreden!

Meerdere truien en jassen en allemaal goed

De duidelijk beschrijving van de maten is erg fijn. Hierdoor past gewoon wat je besteld. Wij en onze Beppie zijn er hartstikke blij mee.

prima product. Snelle levering en een cool hesje met graffiti voor coco. Veel leuke reacties gehad.

Zie boven

Zeer snelle levering en goed product

Goed omschreven hoe de maat gemeten moest worden. Volgende dag al in huis en zit goed bij ons hondje.

Voel me belazerd.

Waarom is ditzelfde hondenjasje order 11497 wat ik bij jullie heb gekocht, €5,00 i.p.v €9,95. bij de big bazar in Hellevoetsluis. Ga voortaan daar wat voor mijn hond kopen! Was bij jullie €19,95 excl. verzend kosten. Waar halen jullie die prijzen vandaan, schandalig gewoon. J.lubking. [email protected]

Mijn ervaring is dat ik het mooie hondenjasje snel had. Maar ik moest hem terugsturen omdat hij iets te klein was.snelle reactie gehad. Ik wacht nu op het nieuwe jasje.als het net zo snel gaat als mnet leveren ben ik tevreden.

Vlugge en snelle reactie voor een alternatief artikel.

Sierraad super goed jasje valt een beetje klein uit maar is een puppy dus gaat wel goed zijn voor deze winter

Toppie

Hii tot nu geen geen problemen gehad de tuig was super maar te groot die ga ik nu omruilen maar ga ervan uit dat dat ook helemaal goed komt dus goede ervaring

Zoals ik het liefste had!

Bestelling willen doen maar toch eerst even contact opgenomen ivm levertijd. Belofte gedaan en nagekomen. Top!

Snelle en correcte levering

Had en winterjas voor onze hond besteld. Werd netjes op de hoogte gehouden wanneer het pakketje geleverd zou gaan worden. Was keurig netjes verpakt .

Heel vriendelijk en goede service en altijd correct antwoord op de mails ik kan alleen maar zeggen top

Vond de site op google. Veel keuzes bestellen ging makkelijk. En ook op tijd geleverd. Prima zo

Perfecte service

Snel geleverd en precies zoals omschreven. En een goede kwaliteit. Zeker geen troep.

correct en snelle levering

Voldoet aan verwachtingen , duidelijke foto,s en goede kwaliteit wie zijn hond(en) lief heeft , kiest voor deze sieraad van halsbanden

Fantastisch ,super kwaliteits materiaal ,korecte prijs !

Tweede bestelling ,top materiaal ,exclusief ,zeer goede prijs !

Zeer leuke honden spulletjes. Jammer genoeg te klein voor mijn hond maar ze waren heel begripvol en vriendelijk.

Oplichters

Dit is een oplichters bedrijf Heb een halsband besteld 10 werkdagen geleden. Dit bedrijf moet je niks bij kopen . Ze liegen telkens weer . Bestelling moet onderweg zijn enzzzz echter leveren ze helemaal niks MENSEN HIER NUKS BESTELLEN JE BENT JE GELD KWIJT

Super snelle service

Wij zijn super blij met het tuigje. Precies zoals beschreven op de website.

Pastoor Pankenstraat 14

5492KG Sint-oedenrode