Uitstekend, alles tit in de luntjes verzorgd.

Goede uitleg van de patronen -je kan ze om hulp vragen dat is heel fijn -heel mooi dingen hebben ze

prima site

Ik heb al meerdere keren bij Caro´s atelier besteld. Ze hebben uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en snelle levering!

Mooi borduurkussen

Fijn kussen om te borduren. Ik had het heel snel thuis. Het was ook goed voorbedrukt zodat je duidelijk kon zien welke kleur je waar moest borduren. En ja, ik was zo enthousiast aan het borduren dat het al af is.

fijne winkel

Fijne winkel met mooie producten en leuke acties. De 12 bollen haakkatoen werd als brievenbuspakketje verzonden wat kan omdat ze het vacuüm verpakken. Dat scheelt veel verpakkingsmateriaal en vervoerskosten en geeft extra gemak voor de ontvanger. Eenmaal open komen de bollen perfect tevoorschijn.

Groot en goed assortiment, goed te vinden

Snelle service!

S’avonds besteld, dag nadien al in huis

Super :-)!

Heel snelle levering!

gewoon top

fantastisch materiaal om mee te werken, en altijd bereid om te helpen waar dat nodig is.

mooi garen en was snel geleverd

Uitstekende service

Prima, snelle levering.

Snelle levering van de digitale patronen van Kareltje

snel en goed

niks op aan te merken. Dankjewel Caro

Mooie sokkenwol en een snelle levering.

Het is erg jammer dat mijn naam is gebruikt.in plaats van mijn vrouw Diana. Ik kan niet breien of haken.

Duidelijke website, snelle levering, klantvriendelijk contact.

In de vakantieperiode bestellingen geplaatst die supersnel geleverd zijn! Fijn contact via de mail waarin snel gereageerd wordt en actie ondernomen! Klanttevredenheid staat hier bovenaan! Super! En dan vergeet ik bijna het uitgebreide assortiment!

Een kadootje

De bestelling werd snel geleverd en was zo mooi en met veel zorg verpakt

Snelle en correcte levering.

Alleen al van alle mogelijke kleuren is het al smullen en je wordt er niet dik van.

Werd veel zorg besteed aan mijn bestelling. Ik ga er zeker een keer naar toe. Fijn dat deze zaak in Almere is. Haken en breien zijn weer hot en er zijn patronen bij de vleet. Makkelijk zijn ook de pakketten.

Goede webshop ervaring

Uitgebreide keuze diverse artikelen, leuke aanbiedingen, vlotte verzending van het gekochte pakket en via de mail het digitale patroon ontvangen.

Fijne webshop

mooie patronen en fijn dat het geschreven en ook nog een keer in schema er bij is. Als er dan al een foutje in het patroon is haal Je dat er gemakkelijk uit.

Supersnelle levering - zeer verzorgd en netjes verpakt. Top.

Bestelling perfect geleverd

Wol besteld en de volgende dag geleverd. Met zorg ingepakt, zag er leuk uit. Zal er zeker weer bestellen.

Vriendelijke mensen in de winkel. Goed geholpen. Ruime voorraad dus slaag hier altijd!

Goede service, goede kwaliteit, leuke ideeën

Makkelijk en snel

Makkelijk bestellen en zeer snelle levering

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere