Altijd alles perfect in orde

Betrouwbaar. Willen klant graag helpen waar nodig

Zie hierboven

Hele fijne site. Bestellen is heel makkelijk.

Het bekijken van alle dingen gaat heel makkelijk en je krijgt een goed idee van, in mijn geval, het garen. Ik had het ook snel binnen en het was keurig verpakt.

Keurig

Heel tevreden met het Borduurpakket. De levering was snel en keurig verpakt.

Goede informatie, snelle verzending

Ik heb draaibare kabels gekocht voor mijn verwisselbare breinaalden. De informatie over de lengte van de kabels was zeer helder. Ook is mijn bestelling heel snel verzonden.

Snel en goed

Wat een snelle service en levering, top!

Fijne service en mooie patronen.

Mooie patronen en de service is top. Ook na lang wachten op de levering.Mail gestuurd maar dit was enkel de schuld van post.nl.

Snel goed materiaal

Snelle levering. Tevreden.

Makkelijk

De breipatronen zijn super goed omschreven hierdoor maakt het breien van een ingewikkeld patroon super makkelijk

Fijne winkel.

Carolientje en alles om haar heen is een geweldige vondst. Voor ons lastig dat de winkel alleen in de ochtend geopend is. We zijn af en toe in Almere, maar dan komen die tijden niet altijd uit. Verder een fijne winkel, behulpzaam personeel.

Veel keus en snelle bezorging

Snelle reactie bij vragen

Fantastische service

Heel blij met de servis om pakjes te personaliseren

Accuraat en snel

Snel, accuraat

Vriendelijke en professionele eigenaresse

Ontspannen rondkijken, deskundig advies en ondanks dat het wat drukker was, iedereen te woord staan en tijd nemen voor de klant.

Goede service en materialen

Pakket is volledig en mooie kleuren

Goede snelle levering

Ben tevreden met de goede levering en heb veel haak plezier

Snel en fantastisch

Snelle verzending en netjes ingepakt

Viel tegen. Bestelling duurde langer dan verwacht.

Het duurde vrij lang voor ik de bestelling ontving. De kleuren van de garens vielen me tegen.

Snelle levering.

Snelle levering . Was heel netjes verpakt

Snel

Snelle levering, goede kwaliteit.

Mooie producten en vlotte levering

De website is heel duidelijk, de communicatie is heel goed en producten zijn zoals ze worden aangeboden.

Goede tips gegeven.

Meedenkend

goede levering

Tevreden van de levering: zowel de verzending ald de digitale print achteraf gingen goed

Goede service, kwaliteit en prijs

Mijn ervaring met Caro's Atelier is zeer positief omdat ik tevreden ben over de snelle levering en de goede prijs kwaliteitverhouding.

Alles bestens! Vielen Dank, dass ich via website bestellen konnte! Alles zu meiner Zufriedenheit!

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere