de wol was goed verpakt.

Snel en keurig geleverd

Alles werd snel en goed geleverd.

Supersnelle bezorging. Ik bestelde de breinaalden op de vrijdag voor kerst en de volgende dag waren ze binnen. Ik was zeer aangenaam verrast

Snel bezorgd en heerlijke zachte wol

Makkelijk te bestellen en prima leverig.

Ze leveren op het tijdstip die ze noemen en dat is fijn.

Goede service, snel verzonden, uitgebreid assortiment

Altijd een uitgebreide keuze! De medewerkers van deze winkel zijn zeer behulpzaam in het uitzoeken van de juiste bolletjes. De verzending is snel en alles is met zorg verpakt.

Snelle en nette levering

Bestelling al de volgende dag geleverd, zelfs in de drukke decembermaand!

Perfecte communicatie, snelle verzending, top!

Eigenlijk wil ik nu alweer terug naar de webshop, maar ik zal me nog even beheersen. Een dag of zo, haha!

Super goed

Snelle levering, makkelijke website, in één woord, erg tevreden.

Snelle levering, goede kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd, conform de informatie op de website. Netjes ingepakt, goed verzorgd.

Ik had een vraag over een bijpassende kleur bij een Whirl voor een sjaal. Per omgaande kwam de suggestie voor 2 passende Whirlette. Super. Ik heb er een besteld en het wordt prachtig.

Goed verzorgd

Duidelijke website en keurig bestelling verzorgd

Service is gewoon perfect

Iets bestellen gaat makkelijk een is snel bij je in huis, voor vragen dat kan via de mail voor snelle antwoorden kan je ze ook bellen. Ze zijn keurig netjes, goed materiaal. Gewoon perfecte service

Goede service snelle levering

Er was een brievenbuspakketje wat wat langer duurde waardoor ik ongerust werd. Ik heb contact opgenomen en werd goed geholpen. Gelukkig voor bijde partijen was t enkel vertraagd andre bestellingen voor 21uur besteld is idd volgende dag in huis mits t werkdagen zijn natuurlijk.

Kwaliteit en snelle service, zeer tevreden

Kwaliteit en snelle service, zeer tevreden

Super behulpzaam

Een geweldige hulp en oplossing gekregen bij het bestellen van een pakket waar een kleur niet op voorraad was. Samen een andere kleur gekozen. Een snelle levering waardoor je heerlijk je hobby kan uitvoeren. Service een 10 Levering een 10 Vriendelijkheid een 10

Geen onnodige verpakking door het vacuüm zuigen van het garen en scheelt ook nog in verzendkosten. Kwaliteit ook goed. Snel in huis. Prima dus.

Prijs kwaliteit prima

Snelle levering, goede kwaliteit garen.

Hele goede services

Had een kapot knopje en had jullie gemaild en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd Super services

Mooie materialen

Voor mijn kerstproject ( 125 kerstboompjes haken als kerstkaart) heb ik de perfecte kleuren en materiaal gevonden. Toen ik nòg wat wilde bestellen bleek er geen voorraad meer te zijn. Omdat ik het snel nodig had kwam Caro's atelier vlot met een mail met een suggestie voor een andere kleur. Erg attent.

Fijne webwinkel

Een goede webwinkel, goede communicatie over je bestelling en fijn dat het op een pakketpunt geleverd kan worden.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere