Snel en goed gelevert

De paketten stonden vrijwel direct online bij de aankondiging en de volgende dag had ik hem al in huis!

Snel en makkelijk besteld. Snelle levering

Correct en snel!

Meer dan prima!

Netjes op tijd opgestuurd. Netjes verpakt!

laagdrempelig en vefrissend

mooie haakpaketten, goede patroonbeschrijvingen en de youtube filmpjes hebben toegevoegde waarde.

Erg goed geholpen, snelle levering

Bij KreaDoe een aantal bollen garen gekocht. Helaas waren dat er te weinig. Via Facebook gevraagd of er nog bollen van hetzelfde kleurbad waren. Heel snel reactie ontvangen en hulp gehad bij het plaatsen van de bestelling via de website. Helaas was er een foutje in de info die ze gegeven had, maar ze heeft heel proactief een deel van de betaling teruggestort. De bestelling was ook snel geleverd. Prima service, erg tevreden.

Ruime keuze en degelijke kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

Snel verzonden, leuk pakketje waar ik meteen mee aan de slag kon. Alleen jammer dat je op de pagina met de pakketten niet de kleuren van het wol kunt zien dat je kiest.

Alles was prima in orde . Het enige jammer dat er was ; je kookpot een pakket, vooraf werd er vermeld dat er vervangend garen zou komen maar daar kwam ik niet mee toe , dus nog een bol extra moeten kopen .

Makkelijk

Het bestellen van de benodigheden ging makkelijk

Alleen vind ik het patroon best duur aangezien ik de wol ook bij jullie gekocht heb.

Geweldig en zeer netjes op tijd afgeleverd, zeer tevreden mee.

Gekregen wat ik besteld heb netjes verpakt en snelle levering

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service

Mijn bestelling werd snel geleverd, erg blij mee.

heel goede service

heb mijn omslagdoek al klaar, goed leesbaar patroon en goede kwaliteit garen

heel toffe ervaring

wol kwam in mooie doos toe, alles wat ik besteld had, zat er in

Gewoon geweldig

Lekker vlot geleverd allemaal en leuk verpakt met verrassend patroontje erbij.

Geweldige snelle levering

Makkelijke site en snelle levering.

Snelle service, direct e-mail als iets niet aanwezig is, je krijgt up-dates, goed verpakt.

Op de KreaDoebeurs fantastisch geholpen. Denkt mee! Daarna nog op de website besteld en de volgende dag keurig in huis. Fijn.

Snel binnen, goed verpakt

Mooie producten , uitstekende service

Ben erg tevreden over de manier waarop mijn bestelling werd afgehandeld, toen de verfbadnummers niet overeen bleken te komen bij het klaarmaken van de bestelling. Per telefoon werd het keurig opgelost!

Mooie wol en snel geleverd

Fantastisch!

Snelle en complete levering met een leuk extra patroontje erbij. Voor herhaling vatbaar!

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere