Prachtige website en vlotte levering . Artikelen heel zorgvuldig ingepakt

vlotte levering

Ik had een bestelling geplaatst maar per ongeluk 2 ipv 1 set ingevuld, geen probleem, een telefoontje en ik mocht 1 set weer retour zenden en het geld kreeg ik zeer snel weer op de rekening, super

Mooi website, veel te kiezen en snel en goed bezorgd.

Eigenlijk in de korte zin alles al gezegd.

Bestelling keurig op afgesproken dag in de brievenbus. Gelijk na bestelling patroon in de mail..Top.

Snelle bezorging van deze prachtige wol

Goede kwaliteit

Heel erg blij met de geleverde materialen!

Een website met ontzettend veel keuze en makkelijk om op te zoeken. Vandaag besteld en morgen in huis bleek echt waar! Zeer tevreden met de materialen en de manier van versturen. Ik kan aan mijn deken beginnen!

Keurig bezorgd

Hele snelle service, 1 bolletje zo vacuüm verpakt dat het in de brievenbus past, scheelt veel in verzendkosten

Vandaag besteld en de volgende dag geleverd. Zeer netjes in een doos verpakt.

Grote keus, Vlotte bezorging

Snelle verzending goed en netjes verpakt.

Super snelle service

1e x besteld, snelle levering

Ruime keuze, snelle kwvwring

Leuk en ruim aanbod en snelle, goede levering.

Snelle en nette levering!

Maar nú komt het. Vroeger heb ik veel gehaakt, maar nu al zeker 30jr niet meer. En ik kan het niet meer! Ben wel aan het oefenen gegaan, het gaat niet. Maar ik heb de moed samen gevat en in onze straat bij de mensen aan gebeld en ja hoor, een buurvrouw die schuin tegenover ons woont kan haken en wil me helpen!!! Nu kan het even niet in de vakantietijd, maar ik heb goeie hoop.

Prima!!

Vriendelijk te woord gestaan na ik wat vragen had over een patroon, perfect opgelost...! Download patroon, met goede uitleg, keuze uit veel garen.....gewoon goed..!

duidelijk maar te veel artikelen om uit te kiezen

De artikelen kwamen redelijk snel. ik had alleen niet verwacht dat ik een patroonboekje moest downloden, dat viel een beetje tegen.

Behulpzaam

De levering was snel , en toen naar mijn mening het patroon niet klopte hebben de dames mij keuring uit de brand geholpen , mijn dank daarvoor!

Mooi patroon en snelle service

Goede informatie op vragen, makkelijke bestelling en goede afhandeling daarvan. En voor mij belangrijk...vriendelijke en spontane mensen!

Hele snelle levering.

Fijn bedrijf met goede service

Inmiddels 2x besteld bij Caro's atelier en ik ben super tevreden en blij met mijn bestellingen. Snelle levering en goede kwaliteit. Ik ben beginnend haakster en had een vraag over een product, gebeld en super vriendelijk en goed geholpen. Er volgen zeker nog meer bestellingen, ga zo door.

Snelle levering en goede mail

Snel en goede levering van het pakket met vacuum verpakte bolletjes katoen.

Prima en snel geregeld

Voor het eerst iets besteld, mooi garen en snel geleverd. Tot een volgende keer

Lekker snel binnen

Mijn bestelling was lekker snel binnen en prima verzorgd.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere