gewoon goed

Overzichtelijke website, snelle levering snel contact via mail!

Gewoonweg prachtig ❤️

Super snel geleverd en zo een mooi pakket, te mooi om te gebruiken

Fijne ervaring

Razendsnelle levering. Prachtig garen en mooi verpakt.

Snelle levering en mooie wol.

Goed, snel

Bestellen ging snel en correct maar het was alleen jammer dat het patroon apart besteld moest worden.

Ik had wat online besteld. 1 van de kleuren viel wat tegen. Ze namen alle tijd om te kijken welke kleur er wel bij zou passen. Helemaal.auper.

Ik kan makkelijk bestellen en alles snel binnen .ga ik zeker nog eens doen .alleen voor mij als een ouder iemand is downloden van patronen lastig heb liever een gewoon papieren patroon. Groet en tot ziens mary

Geweldige service, prachtige producten

Bestelling kwam snel en goed verpakt. Alle producten geweldig van kwaliteit!

Netjes ingepakt en snel in huis.

top

alles was goed

Vaker pakketje besteld, altijd netjes ontvangen en fijne materialen. Groetjes Wilma

Snelle levering , duidelijk patroon

Het patroon is te doen voor een beginner. Ik persoonlijk heb meer aan de tekening dan het uitgeschreven patroon.

De levering was perfect en op tijd.

Snelle levering en keurig verpakt , bedankt!

Snelle keurig verpakte levering.

Ruime keuze met snelle levering

Ik was verrast het pakketje al binnen 24 uur al in huis te hebben. Een nieuw project geeft toch altijd weer een bepaald 'wow'-effect. Zeker als het er zo verzorgd uitziet!

Goed verzorgd

Alles netjes verpakt en verzorgd

Vriendelijk behulpzaam advies

De dames die mij telefonisch te hulp zijn geweest waren beide super aardig en hadden een luisterend oor.Ik heb zelfs voor een vest 2 combinaties besteld en een retour gestuurd op eigen kosten natuurlijk...was geen probleem geld binnen week retour.Top ,je kan hier heel makkelijk bestellen en laten leveren op Postnl locatie!!

Fijne webshop

Supertevreden!! Veel keus en snelle levering! Ga zeker vaker bestellen

De bestelling was er heel snel

Tevreden

Zeer tevreden. Leuke winkel met veel verschillende haakprojecten. Haken heeft mijn voorkeur... Bestelling word ook netjes verpakt verzonden.

Mooi garen, jammer dat bij een pakket geen patroon bijgeleverd wordt.

Mooi garenpakket ontvangen. Vriendelijke medewerker gesproken van te voren. Teleurstellend dat bij het pakket geen patroon op papier of pdf wordt geleverd. De site waarnaar verwezen wordt bevat veel reclames waardoor er geen beschikking is over een printvriendelijke versie van het patroon. Dat had ik graag anders gezien.

leuke winkel koop zeker nog meer in de toekomst

uit stekend goed afgehandeld

Perfecte service

Leuke breipakketten, snelle levering

Snel met bestelingen leveren

Beschrijving haakpatroon kan beter door de woorden niet af te korten somige mensen zijn beginners met haken Dan lijken de afkortingen Chinees Vriendelijke groeten Eveline von Haack!

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere