Fijne winkel/webshop

Heb hier vaker gekocht online en in de winkel fijn geholpen en snelle levering

Supersnel geleverd

3 Pakketten besteld met patronen. Patronen zaten al direct na bestelling in de email, top. Pakje werd ook supersnel geleverd! Dank!

Uitstekende eerste ervaring met Caro's Atelier!

Op mijn vraag via de mail over een combinatie van kleuren Whirl en Whirlette kreeg ik na korte tijd een vriendelijke reactie, met zelfs een foto van de geadviseerde kleuren/materialen. Mijn bestelling werd snel bezorgd en bij het uitpakken werd ik verrast door keurig in vloeipapier ingepakte bollen in een passend doosje!

Netjes verpakt en snel verzonden

Wat een prachtig assortiment garens, het was moeilijk kiezen. Als je een vraag stelt via de website krijg je snel antwoord en mijn bestelling werd razendsnel geleverd. Ik ben fan van Caro's Atelier.

Goede en snelle levering, goed product. Geen op of aanmerkingen verder

Correcte en supersnelle levering

Vandaag besteld , morgen geleverd !!! Zo heb ik het ervaren , bedankt

Goede en tijdige verzorging van de bestelling

Uitstekend!

Top,snelle levering

Snelle verzending, de wol breit goed

Snelle verzending, de wol breit fantastisch goed. Zeer leuke kleur voor de baby

Kwaliteit en snelle service

1 dag nadat ik mijn bestelling 's avonds had geplaatst werd mijn haakpakket al aan huis geleverd. Netjes verpakt en via mail kreeg ik het patroon. Duidelijk uitgelegd zowel met tekst als met tekening. Ik ging er onmiddellijk mee aan de slag en het resultaat is prachtig. Een aanrader.

Goede kwaliteit en service

Kwam ruim op tijd Goede kwaliteit Na misverstand over adres (mijn fout), hebben hun het perfect opgelost.

Supersnelle levering, super!

Supersnelle levering, super!

Klantvriendelijk

Had een bestelling gedaan. Een week later bleek dat ik bolletjes tekort kwam. De bestelling gedaan en meteen een e-mail erachteraan met de vraag of het mogelijk was voor het zelfde verfbadnummer. Dat was prima geregeld en de volgende dag al in huis.

Vlotte service!

Na een vraag over welk garen ik best gebruik voor een bepaald project, kreeg ik zeer snel antwoord. Ik heb de dag zelf nog besteld en de dag nadien kon ik al beginnen haken!

Snelle levering, fijne service

Bestelling werd vlot en naar wens afgehandeld.

Snelle levering uitstekende service

Daar ik in Oost-Vlaanderen België woon , dien ik online te bestellen. En dat verloopt telkens super. Binnen twee dagen had ik mijn gekozen producten. Mooi verpakt , met de nodige instructies erbij. En mijn haakpatroon kreeg ik online binnen de dag . Een aanrader dus voor elke haak en breiliefhebber!!!! Ook al woon hé niet bij de deur

Top!!

Duidelijke website en snel binnen.

prima, hele snelle levering

prima, snel en correct

Snel in brievenbus

Fijn dat je kunt bestellen en door middel van een brievenbus pakketje opgestuurd kan worden.

Na plaatsen v bestelling, pakketje snel vacuüm verpakt door de brievenbus.

Telefonisch goed geholpen

Ik wist niet goed hoe ik bij een patroon moest komen. Uiteindelijk met hulp goed gelukt.

top

Prima geregeld , snelle levering, ik ben tevreden

goed product en snelle levering

goed product en snelle levering

goede communicatie

Duidelijke info en goede dienst na verkoop.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere