Met zorg ingepakt. Snelle levering.

Uitermate klantvriendelijk en uitmunten gesorteerde collectie.

In een tijd waarin ook de ouderwetse ‘wolwinkels’ met een kaarsje in het straatbeeld te vinden zijn, is Caro’s atelier een oase. Niet alleen een uitgebreide keuze in kwaliteit maar ook in aangename warenkennis én klantvriendelijkheid. In het, in mijn geval, digitale contact, werden per ommegaande mijn vragen, vriendelijk én vakkundig geadviseerd en beantwoord. Mijn ervaring ‘Alsof ik ter plekke ín de winkel/het atelier stond’. Mijn bestelling had ik zeer snel in huis, zodat ik weer lekker met mijn handwerk verder kon. Dit is een solide adres.

Snelle service.

Eenvoudig besteld en handig met brievenbuspost ontvangen, top!

Goede kwaliteit en snel ontvangen

Hele goede ervaring

Goed product snelle levering

Goed product snelle levering

Uitgebreid assortiment, snelle en vriendelijke communicatie

Ik vond op de website direct waar ik naar zocht, erg overzichtelijk. Vervolgens na het bestellen werd ik van iedere stap keurig op de hoogte gehouden met een vriendelijke mail. Verzending gebeurt gelukkig met PostNL, dus daar heb ik ook niks op aan te merken. En toen ik mijn pakje uitpakte, zat er ook nog een kaartje in van de persoon die het had ingepakt! Erg goed verzorgd allemaal.

Duidelijk en volgende dag bezorgd!

Heel leuk pakket, alles zit erbij in prachtige kleuren. En de volgende dag al bezorgd! De eerste keer besteld en ik kom zeker nog een keer kijken. op de site van Caro’s Atelier. Heel blij met alles!!

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd top

Uitstekende dienst van bestellen tot afleveren

Hoge kwaliteit producten, hoogs tevreden

Toppie

Mooie patronen, zelfs bepaalde zijn gratis Duidelijke uitleg bij de patronen

Super mijn tafel loper is al klaar heel mooi

Directe en correcte levering Dank u

Heel erg goed.

Snelle levering goed verpakt en keurig op tijd. Dat is alles wat je als klant wil.

Snelle nette levering.

Snelle bezorging en advies waardoor ik gelijk aan de slag kon met mijn superleuke project postcards with love cal

Keurige snelle bezorging

Vlotte levering product en website is duidelijk

Genoeg keuze en makkelijk te bestellen.

Super vriendelijk en levering helemaal goed.

Super vriendelijke communicatie. Ook snel.Daardoor ook goed geholpen.

Goede website, goede levering

Caro’s atelier heeft een goede website en de levering verliep prima

Top geregeld, snel geleverd

Zeer klantvriendelijk en snelle reakties.

Toen de kwaliteit van een pakket garens niet overeenkwam met wat je verwachten mag heeft Caro onmiddelijk contact opgenomen met de betreffende fabrikant. Door als tussenpersoon snel te schakelen is de klacht in korte tijd naar tevredenheid opgelost.

Bestelde kwam volgens afspraak op de datum dat ik deze had besteld. Inhoud klopt met de bestelling, prima service.

Mooi op tijd geleverd en wat ik wilde.

Precies wat ik verwacht

Alles mooi verpakt. Vacuüm zodat het in een brievenbus pakket kon. Precies de kleur en kwaliteit als omschreven.

Super mooi garen makkelijk te haken snelle levering mijn tafelloper heeft succes Bedankt.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere