Snelle afhandeling en verzending

Ik had 2 bestellingen binnen korte tijd na elkaar. Beide bestellingen netjes verpakt met een kaartje erbij. Leuk om te weten wie het werk heeft ingepakt!

Dol op verassingen

Als ik een pakje van Caro krijg wordt ik gelijk blij. De materialen zijn zeer netjes verpakt. Daar wordt veel aandacht aan besteed. Altijd een leuk extraatje en altijd op tijd.

Besteld en de volgende dag keurig verpakt ( brievenbus) in huis.

Snelle levering, lage verzendkosten

uitstekende website!

is prima verzorgd en bestelling op tijd binnen

Het was heel prettig,hoe ze mij,telefonisch ter woord stond,en mijn vragen,die ik had,beantwoordde!

Fijn en prettig.

Snel, duidelijk antwoord op mijn vraag

Ik begreep het patroon van Carolientje niet helemaal, maar kreeg meteen response op mijn vraag en het was meteen opgelost. Ik heb het popje af en heb ondertussen al 4 andere outfits voor haar gehaakt.

Snelle bezorging. De doos is precies groot genoeg.

Heerlijk, prettige communicatie!

Snelle avtie op bestelling! Erg leuke patronen!

Snel

Snelle levering en op de juiste dag die ik had aangegeven. Goed materiaal voor het haakpatroon

Correct

Heel rappe en correcte service

Altijd fijn om uit te pakken

Keurig verpakt en altijd met een persoonlijke noot erbij. Wordt veel zorg besteed aan de bestellingen.

Voor herhaling vatbaar

Alles prima verlopen

Goed advies en prima nazorg

Goed advies en prima nazorg

Hele snelle levering

Snelle levering en een kadootje om uit te pakken. Duidelijk veel zorg aan besteed, mooie katoen.

Snel geleverd en uitstekend verzorgd! Hier ga ik zeker vaker iets bestellen.

Met aandacht ingepakt

Het bestelde pakket werd mooi snel geleverd en was met aandacht ingepakt. Vloeipapier om de wol heen en ee was een extra patroon bijgevoegd.

Met een hersenbeschadiging zijn de dingen die niet direct negeren worden na een prettig telefoongesprek goed te doen

Je besteld en volgende dag in huis Ga zo door

Fantastisch goed

Mijn bestelling was er op de gegeven tijd Netjes verpakt en compleet dank je

Prima artikelen Goede service

Snelle levering, fijne hulp

Ik had mijn materialen snel thuis. Daarnaast mailtjes of ik vragen had bij de patronen. Wat een goede service

Vlotte bestelling en levering!

Vlotte bestelling en levering!

Snelle levering, mooi en goed beschreven product.

De website heeft de kleuren garen duidelijk weergegeven, daarnaast is deze goed te bedienen (op zowel laptop als op smartphone). Bestellen gaat makkelijk en snel, levering idem.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere