Snelle service!

Mooie webshop, erg veel keus, super snelle levering. Bij vragen over bv patronen zeer hulpvaardige en vriendelijke medewerkers!

Erg goed

Er is hier garen te vinden dat je niet op veel andere webwinkels in Nederland kan krijgen. Daarnaast is de levering super - je kan een dag kiezen die uitkomt, en zelfs in de drukke kerstperiode was het op die dag geleverd. De garen kwamen super netjes aan, heel mooi ingepakt en niet zomaar in een doos gegooid zoals je vaak ziet bij andere webshops.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering

Mooi garen snelke levering ondanks feestdagen.

Uitstekende service.

Goede kwaliteit, vlotte levering.

Breit prima mee met een dikkere draad.

Snelle levering en precies wat ik nodig had

super service!

Alles ging heel vlot, snelle levering, perfecte communicatie en heel goede kwaliteit. Zeer tevreden. Ik bestel zeker opnieuw!

Snelle levering en netjes verpakt

Spullen waren netjes verpakt en alles is snel verzonden.

Hele goede service

Als ik bestel, is het altijd binnen 2 dagen bij mij thuisbezorgd. Ik ben zeer tevreden over de service en snelle levering!

Je wordt prettig en goed geholpen

Is goed

Uitstekend.

Eerste keer besteld bij Caro. Vlot geleverd en goede communicatie. Top

Super snelle levering

S avonds besteld, s morgens in huis. Sneller kan haast niet. Mooie verzorgde verpakking. In een woord top!

Zeer correct bedrijf

Prima service, gebeld met enkele vragen hadden op dat moment een klant, maar ben keurig teruggebeld en is mijn vraag opgelost. Alles netjes thuis opgestuurd

Blij!!!

Caro’s atelier doet wat het beloofd. Voor 21.00 besteld en inderdaad keurig de volgende dag in huis. Prachtige wol , veel keuze en super kwaliteit! Ik ben blij! Een echte aanrader !!

Mooie collectie snel en vriendelijk

Mooie wol, snel geleverd

Mooie wol, snel geleverd. (Vervolgens krijg je wel heel veel mails maar het moet vast aangepast kunnen worden. Dat ga ik dus doen...)

Klantvriendelijk, oplossingsgericht en goede prijzen.

goede service

Breipakket besteld, heel blij met het pakket en de service eromheen! Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen toen bleek dat de juiste kleur niet op voorraad was.

Alles klopte: op tijd (snel) geleverd, pakket was compleet en het geheel was leuk verpakt. Extra pluspunt: Bij Caro was alles wat ik nodig had op voorraad. En daar ga ik nu weer iets leuks mee maken! Bedankt!

Keurig en snel

Materiaal keurig verpakt en snel verzonden

Bestelling was super snel in huis, prachtige garens en ontwerp

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere