Levering geheel niet goed, ruilen wel goed

De kleur van de wol kwam helemaal niet overeen met het met plaatje. Ben dus teruggegaan voor de goede kleur Doordat de foto niet overeenkwam, heb ik het geruild voor een andere kleur. Ik had niet goed gekeken naar de naalden in het pakket, bleek dus nld 2 zijn ipv nld 4. Geen zin meer om dit ook te gaan ruilen Kortom teleurgesteld over de levering. Het ruilen van de wol ging soepel. Maar ik ga niet meer via internet bestellen, ben nu alsnog naar Almere gereden

Pakket snel verzonden en de producten zijn zoals verwacht

Geweldig!

Snelle en goede service. Heel tevreden!

Perfect!

Goede service. Bestelling snel verwerkt en verstuurd. Zeer goed!

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering

Goede website ook. Wol is goed verpakt.

Snelle levering... netjes verpakt

Ik kon snel aan de slag

Heel tevreden alles netjes verzorgd Top.

Goed!

Snelle levering. Alles prima in orde.

Snelle levering , groot assortiment

En leuk verpakt. Klein mini presentje erbij.

Altijd veel keuze en genoeg voorraad om heel veel in 1x te bestellen. Heel snel geleverd. Zelfs in België. Super mooi ingepakt altijd, met heel veel zorg. Heb jullie al verschillende keren aangeraden. Echt top!

Super snel kreeg ik de wol binnen, binnen 1 dag!

Super snel kon ik met mijn sokken beginnen, heel fijn!

Dank voor de snelle levering

Goed op de hoogte gehouden betreft bestelling en zeer snel geleverd en goede kwaliteit garen. Top ga zo door duimpje omhoog

Ik ben heel tevreden tot hiertoe, ik ben nog maar pas klant

Een goede website, alles overzichtig en je vind onmiddellijk wat je zoekt

Vriendelijk en hulpvaardig

Na telefonisch contact, waarin ik zeer vriendelijk te woord werd gestaan en goed geadviseerd ben, ontving ik mijn bestelling, met een lief kadootje, Zou heel graag fysiek een keer in deze prachtige winkel rondkijken en dat gaat er zeker nog van komen. Ik ben zeer tevreden over Caro’s atelier.

Goed geleverd

Op tihd en goed verpakt.

Behulpzaam,vriendelijk

Behulpzaam, vriendelijk.

Heel klantvriendelijk en supersnel!

Gemakkelijk kiezen, goede en grote keuze, goede levering! Alles was goed :)

Hier is niks mis mee

Pakket was keurig verzorgd en snel bezorgd

Goede en nette afhandeling van mijn bestelling

Mijn pakket was niet geheel voorradig, dit hebben ze me netjes laten weten en daarna alles in 1 zending aan mij verzonden. Super! Bestelling netjes verpakt en ontvangen.

Verrast

Webshop met heel mooie wolletjes, die snel naar je toe komen en heel netjes zijn verpakt, echt een cadeautje voor jezelf

Ik geef Caro's Atelier een dikke pluim, snelle levering, mooie kwaliteit en redelijke prijs. Volgende keer koop ik weer bij hen, ga zo door.

Heel vriendelijke mail

Mijn vraag werd goed beantwoord, heel vriendelijk.

De Huchtstraat 21

1327 EB Almere