Gewoon prima kwaliteit zijden lakens

Al enige jaren geleden kocht ik mijn eerste zijden laken bij inSilk en aangezien het eerste laken nog steeds in zeer goede staat verkeert, heb ik er in de loop der jaren meer bijgekocht. Duidelijk g e e n miskoop!

Supersnelle levering, goede kwaliteit

Zie boven

Zeer tevreden!

Na enige probleempjes werd ik zeer goed geholpen en heb ik mijn product toch nog kunnen ontvangen!

uitstekend!

dankbaar voor de zorgzame, zorgvuldige en spoedige service!

snelle levering, fantastische producten

De textuur van zo'n tricot zijden hemdje voelt niet alleen als een perfecte tweede huid, maar voelt ook direct aangenaam warm aan.

Snel geleverd, product zoals beschreven

Door omstandigheden deze aanschaf gedaan om een romantisch weekendje weg in eigen huis te creëren. Project geslaagd.

Betrouwbaar bedrijf

In eerste instantie was ik teleurgesteld in dit bedrijf, omdat op de site stond dat het bestelde dekbed op voorraad was, maar dat bleek niet zo te zijn en daardoor na 4 dagen nog steeds niet verstuurd was. Na mijn reactie begreep ik dat ze problemen ondervonden met toelevering vanuit China. Na telefonisch onderhoud met een vriendelijke mijnheer (Michel) werd mijn geld binnen 2 dagen teruggestort.

Het product voldoet aan wat ik verwacht had.

Geweldig.

De bestelde producten werden een dag later in de brievenbus gestopt. Snelle levering en kwalitatief hoogwaardige producten. Het enige wat er ontbrak was een wasvoorschrift.

Tijdig geleverd en zorgvuldig beschermd ingepakt.

Mooie kwaliteit

Mooie sjaal en netjes verpakt in een passende doos

M’n bestelling kwam eerder dan verwacht. Kwaliteit is top

Top !

Goede service & vlotte verzending. Kwaliteit is high level. Was een geschenkje waarmee de ontvanger super tevreden mee was.

Ik bestel al jaren ondergoed bij Insilk. Ik ben erg blij met de goede kwaliteit en snelle levering

Tutto perfetto.

Il modello è piaciuto molto. Ho apprezzato la qualitò della seta e la composizione di colori. La mia compagna è rimasta completamente soddisfatta.

• Ci consiglieresti? Si

Het is precies waar ik op hoopte.

Mooie zijden kleding, snel in huis.

Mooie nachtkleding en lingerie, snel inhuus. Brievenbus pakketjes; ook heel handig!

Mooi product en snelle levering ondanks de feestdagen

Ik heb een kussensloop besteld, het product werd snel verzonden en was van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

Ik wacht nog altijd zonder nieuws.

Even moeten wachten op het pakje. Maar uiteindelijk wel netjes geleverd. Het product is van goede kwaliteit.

Ontzettend snel binnen. En prachtige kwaliteit. Kan niet beter!

Schnelle Lieferung, gute Qualität

Die Ware hat eine sehr gute Qualität und der Preis ist wirklich OK. Der Versand erfolgt schnell.

Goede kwaliteit; snelle en correcte levering.

Goede kwaliteit; snelle en correcte levering.

Zeer snelle bezorging.

Alleen jammer dat er zo weinig keus is voor heren.

Snelle levering. Mooi product!

Heerlijk nieuw dekbed gekocht. Snel geleverd. Geen klachten.

Juwelenhof 11

1336 SK Almere