snelle bezorging en artikel als verwacht

Prima.

Heel goed. Alleen een kaartje met wasvoorschrift ontbrak. Maar inmiddels heb ik dat gelezen op jullie website. Vriendelijke groet, M.vd Ouderaa.

In goede orde ontvangen.

Mooie onderrok! Ga zeker meer bij jullie bestellen.

Mooie kwaliteit. Snel geleverd.:

Mooie kwaliteit. Snel geleverd.:

Het bestellen en bezorgen ging helemaal prima.

De producten: zijden kussenslopen en een zijde hoeslaken, bevallen uitermate goed.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering.

Snel en goed geleverd

Na betaling in twee dagen geleverd..

fantastisch

snelle levering van een product van uitzonderlijke kwaliteit

Vlotte levering van een fraai priduct

Een fantastische ervaring met snelle superservice, prachtige producten en een toegankelijke website.

supersnelle levering van prima zijden sjaal

's Morgens een zijden sjaal besteld. De volgende al de sjaal ontvangen: Produkt en verzending: prima.

Wij slapen er geweldig op .

Iets wat goed is Wat moet je daar nog meer van zeggen , wij zijn tevreden met onze aankoop maar onze rimpels zijn nog niet weg Hebben er 80 + jaren over gedaan om er te komen zal wel iets langer duren om ze weg te krijgen .

Product komt helemaal overeen met foto.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en prima levering. Product is eveneens van zeer goede kwaliteit.

Goede kwal

Lekkere zachte sloop

Snel geleverd in een brievenbus-pakketje

Het bestelde ondergoed paste in een brievenbus-pakketje is lag binnen een paar dagen op de deurmat. Prima geleverd!

Zeer goed maar ik had er al ervaring mee

Net als bovenste zeer goed en had er al ervaring mee

snel en in orde

De bestelling werd heel snel geleverd en alles was in orde.

keurig en heel net geregeld

zal zeker mijn volgende zijde hoeslakens zeker weer bij u bestellen. bedankt voor de goede service.

Het is een fijn bedrijf, en je wordt keurig geholpen.

goede kwaliteit en daar was ik naar op zoek.

Ik heb de kwaliteit gevonden waarnaar ik op zoek was maar helaas heb ik op de website geen onderhemden van dezelfde kwaliteit kunnen vinden.

Luxe product maar geen extra service om medische redenen

We schaffen de zijden hoeslakens aan om medische redenen. Het zou fijn zijn als de voetkant extra verstevigd kon worden, maar daar is Insilk niet op ingesteld volgens de medewerkers van de klantenservice.

Snel

Snelle levering mooie kleur en mooie stof

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit en een snelle levering!

Juwelenhof 11

1336 SK Almere