Kwaliteit en klantenservice is om te huilen
Online een boxershort á €41,- voor mijn vriend gekocht bij InSilk om in te slapen. Helaas na nog geen 2 weken erin slapen scheurde de zijkant al.
Mail naar InSilk gestuurd en naar aanleiding daarvan werd ik opgebeld door jullie. Zeer onvriendelijke meneer aan de telefoon die vertelde dat het om een gebruikersfout gaat en niet om de kwaliteit. De schuld werd geheel bij ons gelegd, lees: had maar een grotere maat besteld ivm beknelling (maat was al 1 maat groter dan normaal). Als je een pyjama verkoopt voor €240,- mag je ook verwachten dat die naar 14 nachten niet gaat scheuren. Datzelfde geldt voor een boxershort (minder oppervlakte zelfs en toch kapot).
Uiteindelijk na een naar mijn gevoel eindeloos ge-ja/nee met deze meneer dan de helft van het geld terugontvangen.
De dag erna dacht ik wel, zo daar zijn ze makkelijk vanaf gekomen... zijde is ingewikkeld weer te repareren en als je als leverancier niet je kwaliteit kan garanderen en al zegt dat het bij een nieuwe ook kan gebeuren moet je je toch echt afvragen of je dan wel de juiste kwaliteit verkoopt.
En vandaar mijn bericht, dit moest mij toch echt van het hart.