Jammer verzendkosten

Twee fijne hemden, had gratis verzending bij zo'n groot bedrag wel verwacht.

prachtige pyama, verkeerde maat.

Ik bestelde een pyama voor de 95e verjaardag van mijn moeder. Erg mooi, helaas verkeerde maat. Deze is dus teruggezonden. Ik bestel een maatje groter.

Snelle levering, goede service.

Keurig zijden kussensloop ontvangen.

heel fijn product en goed service.

heel fijn product en goed service.

Snelle levering, prachtig product

Prettige website, lage verzendkosten, snelle levering, prachtig product.

Ons prachtige dekbed kregen we heel snel geleverd. De extra slopen had Insilk na 'n telefoontje er ook bij geleverd. Fijn een bedrijf die zo met zijn klanten meedenkt.

Helaas 5 dagen later ontvangen

Wij hadden dit graag op de verjaardag van onze dochter willen geven echter postnl laat verstek gaan zodat wij het bijna 1 week laterin de brievenbus krijgen

Snel en goed

Altijd goed

De laatste bestelling( een hoeslaken) is heel prettig.

Het vorige laken leek wel wat dikker en minder glad. Jammer want ik kan dan moeilijk omdraaien in bed.Het was een beetje zalmkleurig i.p v wit.en wat stroef. Hoe komt dat?

snelle bezorging

Mooi product, alleen dinner dan ik had gedacht.

Voldoende maar kan beter

Had iets besteld. Zou de dag erop bezorgd worden. Echter, door verzending als brievenbuspakje duurde het nog dagen voordat ik de bestelling had ontvangen. Ook het terugsturen is niet zo handig. Handiger zou zijn een retourformulier bij te sluiten en het pakketje bij een Post NL punt af te kunnen geven, zodat je ook bewijs hebt dat het pakketje is terug gestuurd.

Mooi product.

Snelle levering.

prima geregeld

post.nl heeft wel later bezorgd. Ik zou overstappen naar een andere vervoerder.

heel tevreden voor de 4e keer

Alles top: de communicatie, de bestelling, de levering en de produkten. Ik gebruik de silk bustier van alkana en de pant zijde/wol van engel.

Mooi produkt en snelle leverin

Wat moet een mens nog meer?

mooi

aangenaam product

heel goed, kan nu mezelf goed omdraaien in bed (Heb Parkinson)

zie hierboven

zijden zomerdekbed besteld, keurig en snel afgeverd. Prima product, dus ik ben een tevreden klant.

Prachtige producten en razendsnelle levering

Heb al vaker zijde beddengoed en kleding besteld, zoals gewoonlijk ook deze keer perfect!

2 hemdjes gekocht. Qua maat: passen wel maar zijn aan de krappe kant. Ze krimpen iets in de was, maar: ze dragen heerlijk.

Pakket na vertraging geleverd

In eerste instantie problemen met Post.NL waardoor het pakket niet geleverd werd. InSilk heeft hier goed op gereageerd. Na vertraging is het pakketje goed afgeleverd. Het product is erg mooi.

Correcte snelle levering van kwaliteit zijden handschoenen.

Prma service

Goede site. Sprak vertrouwen uit