Goed product

Niets mis mee

Prima verlopen. Een mooie zijden sjaal.

Snelle service, zowel per mail als per bezorging.

Snelle levering helemaal top

Veel keus En erg fijn dat je achteraf kunt betalen Ik ga er zeker vaker iets bestellen

Goed geregeld zo als ik verwachte

Is naar tevredenheid bezorgt

Prima webshop.

Eerder besteld. Niks op aan te merken.

Mijn ervaring is goed, ik heb 1 verbeterpunt aangegeven.

Mijn ervaring is goed. Ik heb 1 verbeterpunt, graag meer info over een na zending. Als deze niet direct geleverd kan worden wanneer komt deze bestelling dan wel.

Sneu

Een beetje bizar om een oordeel te vragen terwijl we ons retourbedrag nog moeten terugontvangen

Vlot en goed

Mijn bestelling is dezelfde dag nog verzonden en de dag erop al thuis bezorgd. Het product is van kwaliteit. Dik tevreden. Wel kostbaar....

Goede ervaring

Directe service. Wacht nog op de rest van de bestelling.

Vandaag besteld, morgen binnen. Top

Prima keus. Snelle levering.

Buitengewoon tevreden

Helder te woord gestaan en razendsnelle verzending

Prachtige kwaliteit en snel geleverd

inSilk levert de artikelen snel en geeft uitstekende service. Wat je van ze thuis gestuurd krijgt is van zeer goede kwaliteit.

Correcte afhandeling van de bestelling

Snelle levering en het product voldoet aan onze wensen

Goed behandeld, lang gewacht vd bestelling

Ik heb maar een keer wat besteld maar als erop de bestellings lijst staat dat het binnen één of twee dagen in huis is moet jullie voor zorgen denk ik dat dat klopt. Ik heb 4 dagen gewacht. Al was ik goed geholpen toen ik erover belde naar jullie. Verder niet zo erg alleen was te laat om op de verjaardag te geven. Verder prachtige kussenslopen, dat wel!

Ik heb iets meer van verwacht

Prima zaak!

Al enige jaren bestel ik af en toe een zijden laken: de bestelling wordt zeer snel afgehandeld en de enige vertraging die voor kan komen is die van Post.NL. Prima afhandeling van bestelling.

Prima product en snelle levering

Heel blij met de losse col van wol en zijde van Engel Sports, heerlijk zacht en lekker warm. Levering was uitstekend!

Fijne, biologische zijde!

Goed verpakt en mooi materiaal. Niet op de verwachte datum, maar 2 dagen daarna: dit was echter te wijten aan de post! Aanbevolen!

Mooie kwaliteit en kleur

Fijne sloop. Voelt koel aan. Voelt zacht aan de huid. Haar raakt niet zo in de war.

Sneller dan het licht

de website is duidelijk en gemakkelijk om te vinden wat je zoekt

top

Ik heb nu een aantal bestellingen gedaan. Dat is helemaal prima gegaan. Prima verzending en service. Alles lekker vlot. Ook de communicatie is goed.

Is prima

Prima verzorging

Pracht laken

Mijn man heeft Parkinsons en met dit laken kan hij veel makkelijker draaien in bed. Goed kwaliteit.

Juwelenhof 11

1336 SK Almere