Afspraken nakomen wn reageren op mails
Bedankt voor uw review. Spijtig, een onvoldoende en een negatieve aanbeveling. De zending blijkt bij PostNL vertraging te hebben opgelopen, inmidddels is het pakketje wel bezorgt. PostNL maakt fouten, dat is voor ons niet nieuw helaas. Het lastige is dat er geen alternatief is dat gegarandeerd foutloos werkt. We streven ernaar emails binnen 24 uur te beantwoorden maar soms hebben we iets meer tijd nodig. Gelukkig zijn uw vorige bestellingen wel vlot en volgens planning geleverd. Met vriendelijke groet, inSilk Klantenservice
Pluspunten
Snel en goede kleding.
VerbeterpuntenDuidelijker voorraadaanduiding (ik blijf erbij dat dat kan)
Pluspunten
Fantastische service! Omdat het dekbed dat ik besteld had een lange levertijd had, kreeg ik voor hetzelfde geld een duurder alternatief aangeboden
Pluspunten
Product voldoet aan mijn wensen. Mooie zijde!
Pluspunten
Ondanks dat er voorraad op de website stond, werd ik toch gebeld dat 1 product niet meer voorradig was is die kleur. Voor mij toch geen probleem, toch in andere kleur besteld. Netjes afgehandeld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle verzending uitstekende kwaliteit zeer mooi design
Pluspunten
Goede oplossing voor het niet in voorraad hebben van artikel, klasse geregeld
Pluspunten
snelle levering. Goed advies over voorschriften/behandeling van de zijden kussenslopen.
VerbeterpuntenIk heb de tip voor deze kussenslopen gekregen van een kennis. Dit echtpaar heeft de voorschriften perfect opgevolgd voor het wassen en drogen van de zijden kussenslopen. Nadat ik ze had gekocht vertelde het echtpaar het volgende: De gestikte naden lieten los/gingen stuk en daardoor hebben ze al 2 slopen binnen 3/4 jaar weggegooid. Dit kan toch niet de bedoeling zijn van zulke dure zijden kussenslopen?ik hoop dat mijn ervaringen beter zijn. Daardoor staat mijn aanbeveling nu nog op nee. Ik hoor, ook namens dit echtpaar op leeftijd, graag van u.
Bedankt voor uw review. Een kussensloop van zijde is een speciaal product, daar horen ook speciale eigenschappen bij. De prijs wordt vooral bepaald door de kostbare grondstof zijde. Het is helaas dan niet automatisch zo dat het artikel dan extra lang of veel langer mee gaat dan een (goedkope) katoenen kussensloop (met wellicht verzelversterkende stoffen of extra dik uitgevoerd ivm de lage prijs van katoen). U schrijft dat de kussenslopen 3 a 4 jaar zijn gebruikt. Ondanks dat ik begrijp dat het natuurlijk zonde is als een kostbaar artikel versleten is, denk ik dat 3 a 4 jaar gebruik een respectabele levensduur is. Met vriendelijke groet, inSilk Klantenservice
Het onderjurkje had een zeer slecht pasvorm. Was zeer dun en de stof haakte, slecht kwaliteit. En was van een soort stetchzijde. Ik vond het helemaal niks.
Bedankt voor uw review. Spijtig, een onvoldoende en een negatieve aanbeveling. Het artikel dat u heeft besteld was ook van stretch zijde en was verder conform de specificatie zoals bij het artikel vermeld. Wanneer de pasvorm - of anderszins - dan niet naar wens is en/of niet aan de verwachtingen voldoet, kunt u het artikel naar ons terugsturen, we betalen dan het aankoopbedrag terug. Met vriendelijke groet, inSilk Klantenservice
Pluspunten
Pluspunten
Snel geleverd mooi product
VerbeterpuntenNacht japon besteld televeren op valentijnsdag. In luxe kadodoos met zijdenroos. De presentatie van het geleverde viel tegen omdat de japkn in platic verpakking in de doos “gekwakt” was en de roos veel te lang was om mooi in de doos gepresenteerd te liggen. Deze was rond gebogen langs de rand van de doos en viel daarom nagenoeg niet op. De presentatie kwam totaal niet overeen met de foto pp de sitd en de verwachting die daar mee wordt gecreerd. Een soorr macdonaldz gambueger effect. Een twintig cm van de steel afknippen had voor een leuke presentatie kunnen zorgen. Erg jammer
Bedankt voor uw review, triest inderdaad dat dit zo wordt ingepakt, ik kan me de teleurstelling goed voorstellen. Dezelfde teleurstelling ervaar ik echter ook. Inpakken is een service, de kwaliteit daarvan wordt bepaald door de persoon die het uitvoert. De instructies voor het inpakken behoren een ieder op de verzend-afdeling bekend te zijn maar blijkbaar was deze persoon weinig gemotiveerd of kundig, ik zal dat in ieder geval laten uitzoeken. Hier wordt niemand vrolijk van. Excuus voor deze gang van zaken! Met vriendelijke groet, inSilk Klantenservice
Pluspunten
goede verpakking voor dit kwetsbare produkt en snelle afhandeling
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Pluspunten
Snelle en adequate service. Prima kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering. Goede afhandeling order. Mooie kwaliteit zijde.