Pluspunten
Goede informatie en goede producten. Vriendelijk te woord gestaan bij informatie geven
Pluspunten
goede producten, snelle levering redelijke prijs
Pluspunten
product snel in huis en van goede kwaliteit!
Verbeterpunten-
De bestelling kwam in een beschadigde envelop aan.
Pluspunten
Snelle communicatie en actie. Het bestelde artikel werd niet bezorgd en bleek rond te zwerven in PostNL systemen. InSilk reageerde meteen en stuurde het bestelde artikel opnieuw.
Pluspunten
Ik ben pas cliënt van dit bedrijf
VerbeterpuntenWeet niet wat.
Pluspunten
Prima product en snelle aflevering
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Toen ik een probleem had bij het bestellen werd ik zeer vriendelijk geholpen. Het was al in de loop van de middag, maar meneer zei dat hij zou proberen dat het dezelfde dag nog verstuurd werd. Inderdaad de volgende avond lag het al op mijn bed. Het hoeslaken en de slopen zijn echt prachtig. Ik heb de ziekte van Parkinson en ik had er onmiddellijk zeer veel baat bij. Nooit meer iets anders, heerlijk!!!
Pluspunten
Denkt mee. Levert snel.
Pluspunten
snelle levering en telefonische communicatie zeer vriendelijk.
Pluspunten
Mijn bestelling was niet compleet maar kreeg snel een mail dat een gedeelte wordt nagezonden.
Pluspunten
Snel. Benaderbaar. Mooie producten
Controle aantal verstuurde stuks. Nu was er slechts 1 verstuurd terwijl er 2 besteld en betaald zijn. Snelheid van levering van producten. 1 product moet nog geleverd worden.
Pluspunten
Toegankelijke website en zeer snelle levering die tot in de puntjes verzorgd is.
Pluspunten
Snelle en behulpzame beantwoording vragen. Snelle levering.
Pluspunten
Zeer goed service. Bestellen, meteen verstuurd en ontvangen.
Pluspunten
bestelling geheel naar wens uitgevoerd. eerste klas product ,als beloofd ,en keurig op tijd afgeleverd
Verbeterpuntengeen.