Zeer tevreden.

Super zacht. Ligt erg lekker. Zeker niet te warm. Voelt koel aan.

Twijfelachtig

Ik was zo blij kussensloop eindelijk te krijgen. Gewassen en laten drogen. Een nacht op geslapen. Het ligt wel lekker maar na een nacht heb ik al rare plekken op de hoes. Ziet er niet echt mooi uit en dat na een nacht slapen. Gebruik geen make up dus dat kan het niet zijn.

Perfecte service

Perfecte service

Zeer comfortabel

Geweldig product, zit als tweede huid

Hele goede en snelle service

Goede informatie aan de telefoon, snelle levering, mooie kwaliteit en doel gebaald waarvoor we het hoeslaken gekocht hebben

Prima kwaliteit en snelle levering

Van bestelling tot levering is alles goed verlopen. Verschillende mails ontvangen zodat ik het traject van de goederen prima kon worden opgevolgd. Al meerdere bestelling gedaan: tot op heden alles vlekkeloos.

Elke keer opnieuw een heel positieve ervaring met inSilk!

Prima kwaliteit producten en snel geleverd.

Heerlijke zijde volgende dag in huis

Fijne producten en snelle levering

De kussenslopen kreuken.

Mijn ervaring met zijde is, dat het niet kreukt, dat doen deze kussenslopen wel.

uitstekende kwaliteit

de dekbedhoes en het kussensloop zijn van prachtige kwaliteit. verzending was heel snel.

Prima produkt, goed verpakt en goed geleverd

Tot nu toe goede ervaringen met inSilk!

mIJN ERVARING IS GOED MET DIT BEDRIJF

snel geholpen en alles op tijd afgeleverd . Top

heel blij met mijn zijden lakens

ik bestelde en een dag later was het al in huis, dank aan inSilk en PostNL

Had verkeerde maat besteld geen probleem na bellen keurig geholpen

Super service

Precies de kwaliteit waar ik naar zocht

De website was duidelijk en volledig, de mailservice ook en het shirt, waar ik al lang naar op zoek was, voldeed helemaal aan mijn verwachting, alleen was het net iets te klein. Daarom heb ik het teruggestuurd om een grotere maat te bestellen. Ik zou de maatvoering op de site typeren als iets kleiner dat standaard.

Tres bien

Je suis satisfaite de ce produit !

Alles loopt in het hele proces prima.

veramente ottimo acquisto

cercavo da tempo questa camicia perché l’avevo provata alcuni anni fa, è un regalo.

• Ci consiglieresti? Si

Maattabel niet correct

Ik heb een maat groter besteld dan volgens maattabel nodig zou zijn om zeker te zijn dat het nachthemd comfortabel zou zitten. Ondanks het feit dat ik een maat groter heb besteld, is het nachthemd veel te klein. Nu moet ik op eigen kosten dit artikel terugzenden.

Heel goed!

Product is zoals beschreven op de website en van prima kwaliteit. Verzending heel snel.

Makkelijk bestellen, snelle en zorgvuldige levering en mooi produkt

zeer goed

Mijn bestelling was snel en eenvoudig te plaatsen, de levering was snel en goed. De prijs kwaliteit verhouding was goed

Nvt

Als ik ergens iets koop ga ik er vanuit dat de service en afhandeling normaal is, nl goed! U moet ophouden met dat vissen naar complimenten. Ik vraag ook niet aan u of de snelheid waarmee ik betaalde een compliment verdient! U bent gelijk een tevreden klant kwijt als ik nog één keer zo’n bedelmail krijg! Omdat u de site zo hebt ingericht dat het vakje met persoonsgegevens moet vinken omdat het anders niet wordt verstuurd die ik dat maar ik ga daar niet mee akkoord!

In een stevige verpakking na 4 dagen in de brievenbus

Juwelenhof 11