Nog steeds geen bestelling binnen
Pluspunten
Zeer behulpzaam
Pluspunten
Pluspunten
snelheid
Beter communiceren of iets in voorraad is of niet.
Pluspunten
Altijd op tijd, leuke aanbiedingen, mooie spullen, klantvriendelijk
VerbeterpuntenLet op veiligheid bestel pagina, wordt mogelijk misbruikt tbv fishing
Vriendelijk dank voor uw positieve beoordeling. Onze website is absoluut veilig en kan eigenlijk niet misbruikt worden voor fishing. Ter informatie; fishing vindt plaats per email. We zullen telefonisch contact met u opnemen om te kijken waar deze melding vandaan komt. Met vriendelijke groet, inSilk Klantenservice
Pluspunten
zeer goede kwaliteit en snelle verzending Dank om mij snel te contacteren
Beste Vitesha, Bedankt voor de feed-back. Klopt, de legging wordt nageleverd, dat hadden we bij de order vermeldt. Naar verwachting heeft u deze ook snel in huis. Goed te zien dat u tevreden bent over de snelle levering en kwaliteit. inSilk Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt Mooie artikelen
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling. Zelfs bij niet goed doorkomen van de betaling toch doorgaan met communicatie en bestelling voorbereiden. Duidelijke info omtrent voortgang.
Pluspunten
Goede communicatie, goed verpakt en snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijke klantenservice!!! Door een of andere reden was de aankoopbevestiging niet gemaild, zo ook niet de track and trace code en factuur. Na een belletje met de klantenservice kreeg ik gelijk een kopie doorgestuurd en meneer kon mij vertellen dat het pakketje al verzonden was. Dezelfde dag nog ontvangen :)
Pluspunten
Volop keus en goede afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben heel goed en netjes geholpen. Zeer tevreden over het product en de fijne communicatie per mail en de service. Er werd met mij mee gedacht, geadviseerd en snel en vriendelijk geholpen.
Pluspunten
Snelle levering in efficiente brievenbusverpakking. Gespecialiseerd in zijde produkten, zodat je zeker weet dat het niet synthetische zijde is.
Verbeterpunten1. Meer assortiment zachte eenvoudige zijden zomer BHs. Voor warme dagen of in te slapen. 2. Lange T shirt hemden. Nu draag ik jurkje maar die is eigenlijk te lang.