Pluspunten
prima service en dito meedenken.
Pluspunten
Website geeft goed inzicht welke artikelen op voorraad zijn en wat de levertijd is. De aangeboden artikelen zijn van prima kwaliteit. Goede afhandeling bestelling en (met hulp van PostNL) snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Product keurig geleverd
Pluspunten
Mooi assortiment
VerbeterpuntenCommuniceren over levertijden
Pluspunten
Assortiment
VerbeterpuntenBij bestelling niet duidelijk wat de levertijd is. Geen track&trace van de bestelling mogelijk. Onvolledige levering, was niet duidelijk bij bestellen. Onduidelijk wanneer nageleverd wordt.
Pluspunten
snelle levering , komt afspraken na . goede en mooie kwaliteit .
Pluspunten
Snelle levering van heerlijk zijden kussenslopen.
Pluspunten
snelle levering, mooie kwaliteit voor een goeie prijs!
Pluspunten
Product is goed maar wacht nog op helft van bestelling en heb niets meer gehoord
VerbeterpuntenCommunicatie, order pas verturen als deze compleet is
Bedankt voor uw review. Uw bestelling van afgelopen zondag is inderdaad de volgende dag deels (1 van de 2 artikelen) naar u verstuurd. Zoals aangegeven zou het 2e exemplaar zo spoedig mogelijk worden nageleverd, dat doen we vandaag. Het is altijd een afweging; sommige klanten stellen prijs op een deellevering, andere klanten willen, zoals u aangeeft, alles ineens ontvangen. Met vriendelijke groet, inSilk Klantenservice
Pluspunten
Product ziet er prima uit. Moet alleen nog blijken hoe het zich houdt als ik het gebruik! Voelt wel lekker als ik er op lig! Snelle levering, geen hoge verzendkosten en prima verpakt!
VerbeterpuntenPrima bezig S
Pluspunten
Alles is volgens afspraak afgehandeld. Goede communicatie en snel bezorgd.
Pluspunten
snelle en discrete verzending
Verbeterpuntenkan op dit moment geen verbetering bedenken
Pluspunten
Goede spullen, prettige service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer correct en uiterst beleefd, prima producten en snel. Wat wil men nog meer ?
Verbeterpuntengeen ga vooral zo door !!
Pluspunten
Toch mijn bestelling kunnen ruilen ook al stond in de voorwaarden dat dat niet zou kunnen. Prettig telefoongesprek met medewerker. Ga zeker vaker een bestelling doen.
Pluspunten
betrouwbaar, adequaat, behulpzaam en vriendelijk
Verbeterpuntenheb ik niet