Pluspunten
Postcode was niet helemaal correct. Uitstekend opgelost door pakket bij winkel achter te laten. Top!
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling!
Pluspunten
Snelle correcte levering van goede, mooie artikelen.
VerbeterpuntenGeen: ga zo door.
Pluspunten
Super snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon, goede uitleg over het produkt
Pluspunten
Vlotte afhandeling. Vandaag besteld, morgen in huis.
Pluspunten
Gewelige service: Alles doen om de prachtige pyama op tijd bij ons te krijgen zodat hij mee op reis kon!!
VerbeterpuntenDe website geeft niet alle kleuren aan; kleinigheidje.
Pluspunten
absoluut super , keurig gebeld m.b.t. betalingsproblemen mijnerzijds,maar ik moest gewoon e.e.a. op zeer korte termijn realiseren i.v.m. ziekte van mijn vrouw Parkinson + MS .Zij hebben mij uitstekend geholpen.
Het postpakketje is eigenlijk 2cm te lang!! Het past wel in de brievenbus,maar zit klem tegen het deurtje! Dus moet wat verbogen worden om er uit te kunnen nemen.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en service
Pluspunten
Snel en klantvriendelijk.
VerbeterpuntenEerste zending niet compleet. Na telefonisch contact, snel en adequaat opgelost.
Pluspunten
Mijn bestelling is snel en adequaat verstuurd. De communicatie erover ging ook prima.
VerbeterpuntenIk heb een zijden combi dekbed gekocht, namelijk all season en een zomerdeel. Achteraf had ik liever een winter- en een zomerdeel gehad. Insilk had telefonisch misschien iets meer uitleg kunnen geven hierover. Eenmaal gebruikt kan het niet meer geruild en dat is jammer.
Pluspunten
Persoonlijke en vriendelijke communicatie. Mooie producten. Inmiddels alweer 5 jaar geleden zijden dekbedden gekocht. Nog geen seconde spijt van gehad. Een absolute aanrader. Maar ook de kleinere producten zoals de zijden handschoenen zijn het aanbevelen waard. Daartussen in nog een hele ruime keuze aan o.a. pyama's, lingerie e.d. Retouren worden snel afgehandeld, je hoeft geen weken op je geld te wachten. Klasse service.
VerbeterpuntenIk vind de website niet altijd even duidelijk. Het is soms wat zoeken naar een product als het nét even anders omschreven wordt. Ook de kleurenkaartjes zouden wat groter/duidelijker mogen zijn.
U