Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenLevertijd indicatie website was 50% korter als de echte levertijd door lang als order in behandeling te zijn Verbeter de verpakking naar standaard zoals Apple duur luxe producten zat in plastic zakje wat weer in gewone kartonnen doos zat Lever proefflacon wasmiddel bij
geen
Ik heb het helaas terug gestuurd omdat de kleur niet goed was, maar dat was geen probleem.
Pluspunten
Goed en vlot
op de website al zetten dat een bepaalde kleur niet voorradig is. (in tekst) Het is voor de klant niet meteen duidelijk; pas als je de factuur krijgt, staat er: wordt nageleverd.
Pluspunten
VerbeterpuntenMelden op website dat zijden lakens parkinson patienten helpt bij het draaien in bed.
Pluspunten
goede communicatie en levering ok
Pluspunten
Kwaliteit van produkt is super. Levering na een aantal dagen, zoals beloofd.
Pluspunten
ze verkopen zijden producten
Verbeterpuntende afbeeldingen op de website komen niet overeen met de geleverde producten, waardoor producten tegenvallen qua kleur en kwaliteit
Pluspunten
Erg vriendelijk, snel en behulpzaam
Als alles niet uitgeleverd kan worden, dan tijdig aangeven en zo mogelijk gedeeltelijk uileveren
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van mijn internet bestelling!
Pluspunten
Op tijd bestellen en betalen betekent voor dit bedrijf op tijd leveren.
VerbeterpuntenOp maandag een dekbed besteld, op dinsdag lag de gratis sloop in de brievenbus (voor gratis zeg ik netjes dank u wel). En om de een of andere reden verwachtte ik de op dezelfde dag dan ook het dekbed. Die kwam echter een dag later, wel conform de info op de site, maar met een Duitse afzender. Dus ik was ietwat het spoor bijster. Misschien is het mogelijk om pakketten met Track & Trace uit te rusten. Scheelt vaak een hoop wachttijd en je weet dan gelijk de afzender, als die afwijkt. Om gelijk een oordeel te geven over een dekbed dat door de gebruiker pas drie dagen in bezit is en in dit geval nog geen zomer had meegemaakt is voor mij onmogelijk. Dus dat mijn inziens opdringerige "geef een oordeel" mag wel iets bescheidener. U bent hier overigens absoluut niet de enige in, dus hoop ik dat u het goede voorbeeld gaat geven.
Pluspunten
Duidelijke website, eerlijke informatie over zijde.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Ik kon mijn vorige bestellingen en rekeningen niet terugvinden en mailde daarover. Al heel snel kwam er een mail terug met informatie en met een kopie van de rekeningen. Fantastisch! Dat is nog eens persoonlijke service!
Pluspunten
Simpele maar duidelijke web site en ook geen probleem om telefonisch nog aanvullende informatie te verkrijgen. vriendelijke bediening
VerbeterpuntenNiet dat wij zouden weten
Pluspunten
Tevreden. Alleen vind ik het jammer dat je deze slopen maar aan één kant lijkt te kunnen gebruiken.
VerbeterpuntenIk heb liever slopen waar je het kussen aan de zijkant in stopt.