Pluspunten
snelle informatie over geplaatste order en verzending. Levering nog sneller.
Pluspunten
Bestelling werd gauw geleverd
VerbeterpuntenOok afspraak nakomen om wasbeschrijving te leveren, moet je gewoon niet 2 keer om moeten vragen
Pluspunten
Geweldige service, mooie producten
Pluspunten
Altijd prima hemdjes, bestel ze al jaren. Ben erg tevreden binnen 2 dagen in huis.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prima website.
Verbeterpuntenverzendkosten? ben erg blij dat er nog zijden nachtponnen te krijgen zijn!
Pluspunten
mooi aanbod goed te vinden op internet
Verbeterpuntenmaatvoering klopt niet voor west europese mensen
Pluspunten
mooi kwaliteit spullen
Verbeterpuntenduidelijker vermelden , als een artikel later geleverd wordt. dit was pas te zien, nadat ik bij hun inlogde. en nogal vaag wanneer het dan wel nageleverd wordt!!
Pluspunten
Men reageert snel op mails of telefoontjes
VerbeterpuntenDe verzending laat te wensen over. Afgelopen dinsdag is pakket verzonden maar nu, zaterdagmorgen, is het pakket nog steeds niet bezorgd. Wij kunnen dus geen oordeel geven over de kwaliteit van het product. Product inmiddels ontvangen en we zijn tevreden over de kwaliteit en het uiteindelijke resultaat.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Is heel service gericht. Ik had per ongeluk dubbel betaald. Na dat te hebben ingesproken op de voicemail, kreeg ik het meteen teruggestort. Verder heeft het duurzaam en ook fairtrade kleding. Mooie kwaliteit!
Pluspunten
Snelle bezorging, kwalitatief goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Tevreden, niet mijn eerste aankoop
Beter inlezen.
Pluspunten
telefonisch contact gehad met vragen ,goed afgehandeld
Pluspunten
Ik vind het bijzonder prettig ,dat ik zelf in mijn bed kan draaien . Zijde jurk of sjaal is zowel heerlijk bij koude en warmte. Concluderende dan moet een zijde hoeslakens heerlijk zijn . Dit bedrijf levert goede kwaliteit.
VerbeterpuntenEen strook zou misschien prettig zijn je af te zetten want nu glij ik uit . Misschien een aandachtspunt!
Pluspunten
Zou ik niet zo gauw weten.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Pluspunten
Prettige telefonische toelichting over het artikel en vlotte levering.