Pluspunten
komt zijn afspraak na
Verbeterpuntenwij zouden niet weten wat er nog verbetert kan sworden
het is al 3 dagen niet mogelijk om via ideal te betalen voor bestelling
Pluspunten
houd je per e-mail op de hoogte van de levering
Verbeterpuntenlevert niet wat je hebt aangeklikt, terwijl het toch echt maar 2 producten waren
Bedankt voor uw feedback. Uit uw bericht maak ik op dat u een ander artikel heeft ontvangen dan u heeft besteld. Vervelend! Een fout is mogelijk maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik raadt u aan contact op te nemen met onze klantenservice, uiteraard kunt u in dat geval het artikel omruilen of retourneren. inSilk Klantenservice
Pluspunten
Snel en mooi verpakt aangeleverd, kon zo in de brievenbus. Toen mijn eerste betaling via ASN bank mislukte, kreeg ik prompt daarop een vriendelijk en beleefd telefoontje om me daarvan op de hoogte te stellen en met de vraag of ik hulp nodig had. Ik stel dit op prijs.
VerbeterpuntenBij de zending zat een afleverformulier. Daar was een artikel roze doorgestreept met de opmerking: wordt z.s.m. nagezonden. Dit mag meer expliciet, want het is al betaald! even een klein briefje erbij....
Pluspunten
snelle levering, mijn ideal deed het niet toch op tijd verstuurd
Pluspunten
zeer goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, snel antwoord op vragen
Na bestelling en betaling kreeg ik geen bevestigings mail..was een zondag heb de volgende werkdag gebeld en alles was in orde. Alsnog de mail daarna ontvangen. Levering binnen 3 werkdagen. Dekbed slaapt heerlijk! !
Duidelijker aangeven wanneer bestelling wordt geleverd.
Pluspunten
Snel reactie op bestelling. Super snel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Prima
VerbeterpuntenZo vooral doorgaan.
Pluspunten
Meestal is alles wat je besteld op tijd. Denk dat als ik terug ben vanuit Spanje dat de bestelling er nu wel zal zijn
VerbeterpuntenEven aangeven wanneer het volgende product dan wel komt Nu ga ik op vakantie,en zit ik zonder. Ik ben nog steeds op vakantie. Maar neem aan dat het topje inmiddels bij de buren is bezorgd. Hiervoor heb ik wel vaker topje en slopen besteld.altijd goed gegaan.
Beste mevrouw Berg-Vonk, Bedankt voor uw feed-back. Voor het andere topje stond een levertijd aangegeven op onze website. Als service hebben we het voorradige topje alvast naar u verstuurd. Wanneer u gedurende de aangegeven levertijd op vakantie gaat mist u natuurlijk de levering. Zonde, onverdiend twee maal een 1 als beoordeling. Gaat u op vakantie of is er haast bij? Check dan even de voorraad en/of levertijd van het artikel. inSilk Klantenservice
Pluspunten
Niet moeilijk doen over ruilen is een goed punt.
VerbeterpuntenDe producten uit China zijn beduidend van mindere kwaliteit en zijn na een paar maanden al versleten. De boxershorts welke gemaakt zijn in Tsjechië zijn prima. Een tip is : neem op de site op of een product klein of groot valt.
Bedankt voor de goede beoordeling; we hebben uw tip inmiddels verwerkt bij de artikelen waarvoor dit geldt (oa sommige heren boxers).