Pluspunten
Clear we site, great quality and delivery as promised. Thank you
Pluspunten
Kwaliteit van de artikelen
Verbeterpunten1. Artikelen ontvangen zonder retour formulier. Dit maakt dat ik mails over de verzending van het artikel moest uitprinten en met het artikel retour heb gestuurd. Zeer slechte service!!!! 2. Een artikel was niet in voorraad. Ik moest wel het hele bedrag van de bestelling ( meerdere artikelen) per bank overmaken om het aanwezige artikel te ontvangen en niet te hoeven wachten tot alle bestelde artikelen voorradig waren. Slechte service!!!! 3. Ik zal geen bestellingen meer plaatsen bij inSilk en inSilk ook niet aan anderen adviseren.
Bedankt voor uw feed-back. Een rapportcijfer 2 bevreemd ons nogal en doet de werkelijkheid naar ons idee geen eer aan. 1. ontbreken van het retour formulier: in de email bevestiging en op onze website onder het kopje "retouren" vindt u een link naar het retour formulier. Volgens ons Webshop Keurmerk zijn wij verplicht dat overal te vermelden - en doen dat ook graag. 2. Op uw (telefonisch) verzoek hebben we het voorradige artikel alvast naar u verstuurd en daarbij aangegeven dat dan de faktuur (achteraf via Klarna) voor de gehele bestelling wordt meegestuurd. Dat was volgens u geen probleem. Vooraf per bank moeten overmaken is niet aan de orde. De deellevering was op uw verzoek, uw klacht daarover komt ons absoluut onterecht over. inSil
Pluspunten
denkt mee in oplossingen
VerbeterpuntenZakken met de prijs.....
Kwaliteit
Geachte heer Botsjorisjvili, Vriendelijk dank voor uw feedback. Voor afspraken nakomen geeft u ons een 10(!) maar voor de kwaliteit van de geleverde Boxershort geeft u een 4. Dat is opmerkelijk, de boxershort die u besteld heeft zou kwalitatief goed moeten zijn. Wellicht een fabrikagefout? Uiteraard kunt u het artikel terugsturen of omruilen, wilt u daarvoor even contact met ons opnemen? Met vriendelijke groet, inSilk Klantenservice
Volgens beschrijving verkoopt inSilk ook zijden sokken, maar worden op de website niet aangeboden.
Pluspunten
goede produten
Pluspunten
snelle levering, prima produkt
Verbeterpuntenniet van toepassing
Pluspunten
Zo door blijven gaan!
Pluspunten
Al jaren prima
Pluspunten
redelijke prijzen voor zijden beddegoed, zeer snelle levering en goede communicatie
Verbeterpuntende website is rommelig en je doet er goed aan de prijzen na te rekenen want aangekondigde kortingen worden niet correct weergegeven
Pluspunten
Prima producten en prima service
Pluspunten
Snelle levering. Denken mee met de klant
Pluspunten
Het product ziet er goed en uit en is snel ontvangen
Pluspunten
Er is persoonlijk/telefonisch contact mogelijk. Plezierige en klantgerichte communicatie. Veilige en eenvoudige betaal mogelijkheden.
VerbeterpuntenProduct aanbod zou iets uitgebreider kunnen. Prijs-kwaliteit verhouding blijven auditen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenRetourformulier/sticker.
Pluspunten
goede prducten.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
1. Kwaliteit product 2. Communicatie. 3. Beoordeling/klant menig via dit formulier.