Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenDe artikelen in meer kleuren aanbieden dan nu. Bij voorkeur heldere blauw en groen tinten. Meer maten aanbieden dan nu. Het is niet altijd duidelijk waarom jullie een maat niet meer leveren (voorraad laten uitlopen? artikel komt wel terug, maar laat even op zich wachten? er word een ander artikel in de collectie opgenomen ipv het gevraagde, omdat daar meer vraag naar is? zo ja, welke dan?) De wachttijd komt niet altijd overeen met de vermelde wachttijd.
Pluspunten
Het zijden dekbedovertrek van Insilk is heerlijk zacht, de kwaliteit is prima en bovenverwachting zeer sterk. Snelle service, miste alleen die mooie zijden rode roos die ik er vroeger altijd bij kreeg !!
VerbeterpuntenDameskleding zoals topjes, nachtkleding met een maatje meer zou prettig zijn.
Pluspunten
mooie zijden onderbroeken
Verbeterpuntende onderbroekjes zouden wat hoger kunnen zijn. voor de prijs van het product vind ik het absurd dat ' ondergoed om hygiënische redenen niet geruild kan worden' Voor ondergoed is namelijk absoluut goede pasvorm essentieel. Podstorder bestellen is dan altijd een gok.
Bedankt voor uw feedback, ik begrijp uw punt, dit is zeker lastig. Het omruilen/retourneren van ondergoed blijft - bij alle webshops/postorders, en zelfs ook bij sommige fysieke winkels - een hekel punt. De beschikbare methodes om te bepalen of ondergoed higienisch is geretourneerd zijn minimaal. Daarnaast willen klanten ook geen (kostbaar) ondergoed in reeds geopende verpakking ontvangen (de verpakking van de fabrikant kunnen we ook niet altijd vervangen). Voor wat betreft de pasvorm van de slips, we zullen dit meenemen in de gesprekken met de fabrikant.
Pluspunten
Pluspunten
communicatie goed
Verbeterpuntende vorm van de legging is ronduit vreemd en lelijk (rare lubber van achter)
Bedankt voor uw feedback. Als de legging niet naar wens is kunt u deze natuurlijk terugsturen. Het zou ook kunnen dat er een fabrikagefout in de legging zit, we kunnen de legging dan ook kosteloos omruilen. Wanneer u van deze optie(s) gebruik wilt maken kunt u natuurlijk even contact met ons opnemen.
Pluspunten
snel en accuraat !!
Verbeterpunten.... wel een vraag: er staat geen afzender op de envelop, wat kan ik doen als er na een week nog niet geleverd is ? aansprakelijkheid ? dus geen kritiek, maar ik zou graag wat informatie hebben. verder alle lof ! vr .gr. Meta Dekker
Bedankt voor uw feedback, onze klantenservice zal uw vraag per email beantwoorden.
Pluspunten
Ik kan de kwaliteit nog niet goed beoordelen, heb het net binnen gekregen. Brievenbuspost.
VerbeterpuntenBij de beoordelingen zag ik dat er een snelle levertijd was. Goede communicatie. Helaas duurde het bij mij erg lang. Iets van 12 dagen. Tussen het plaatsen van mijn order, de bevestiging hiervan, bevestiging van de verwerking van de betaling, het opsturen van de bestelling en ontvangst zat veel te veel tijd. Helaas geen enkele mail of telefoontje hierover. Ik heb het gelukkig voor de kerstdagen ontvangen, anders had ik flink gebaald. Als de kwaliteit goed blijkt, kom ik misschien terug. Zo niet, dan blijf ik weg.
Bedankt voor uw feedback. De set kussenslopen was niet op voorraad in de gekozen maat/kleurcombinatie. Zoals bij het produkt/voorraadstatus vermeld bedraagt de levertijd dan 5 a 10 werkdagen. Gelukkig hebben we deze termijn - zelfs in de topdrukte voor Kerst - nog gehaald en uw bestelling op tijd kunnen uitleveren (de levertijd van artikelen op voorraad is doorgaans de volgende dag). Wanneer er vragen of onverhoopt onduidelijkheden zijn over de bestelling staat onze klantenservice natuurlijk ook altijd tot uw beschikking. Evengoed hoop ik dat het kerstkado goed is bevallen!
Pluspunten
Betrouwbaar, goede service
Verbeterpunten1 Shirt was niet op voorraad wat niet erg is. Kort bericht hierover met vermoede wachttijd zou fijn geweest zijn. Ontving wel snel antwoord op navraag.
Pluspunten
toen de kleur die ik wilde een paar weken niet op voorraad bleek kon ik een andere kleur krijgen die ik meteen de volgende dag al binnen had
Pluspunten
Verbeterpuntenmaat is (one size) veel te groot en dan ben ik niet de kleinste dunste etc.
Bedankt voor uw feedback. Voor een "één maat/one size" artikel geldt "one size fits most". Anders dan wanneer er een maatkeuze wordt geboden, kan het dan natuurlijk voorkomen dat een "één maat" artikel - helaas! - niet goed past. Op basis van uw feedback zullen we extra aandacht besteden aan dit artikel. inSilk Klantenservice
Pluspunten
Klantvriendelijk en flexibel.
Pluspunten
Michiel
Pluspunten
Eén artikel kon niet worden geleverd, daar heeft men over gebeld; de betaling is prompt teruggestort. De verzending van het andere artikel is netjes uitgevoerd
VerbeterpuntenWat niet kan worden geleverd kan beter vooraf worden aangegeven....
Pluspunten
gemak van bestellen
VerbeterpuntenMisleidend vind ik, dat op de website staat, dat ondergoed ongeopend retour kan. Nu blijkt op de factuur dat ondergoed NIET retour kan (dus ook niet ongeopend?!). Als ik dat tevoren had geweten, zou ik geen ondergoed hebben besteld die als kado waren bedoeld, nu geen zin hebben als kado omdat ze al op 'zicht' zijn 'afgekeurd' door diegenen, voor wie de kado's bedoeld waren. Voel mij misleid in dit opzicht. Dit heeft mij onnodig veel geld gekost. Erg teleurstellend.
Pluspunten
goede kwaliteir
VerbeterpuntenBij mij zou iets nageleverd worden, de communicatie daarover vind ik zeker nog te verbeteren, hierover zou ik zelf graag meer info hebben ontvangen, nu ben ik zelf gaan bellen.
Bedankt voor de feedback, helaas een onvoldoende voor communicatie. Onze website vermeld de orderstatus van uw bestellingen (inlog gevens in de bevestigings email), per produkt communiceren wij de levertijd of - indien die er zijn - bijzonderheden, vertragingen ed. Wanneer de levertijd bekend is, vermelden we dat ook. Wanneer een artikel een uitzonderlijk lange levertijd heeft nemen we altijd even contact op. Uiteraard is het altijd goed even te bellen als er vragen zijn, gelukkig zijn we telefonisch altijd goed bereikbaar. inSilk Klantenservice
Pluspunten
Zeer te spreken over de kwaliteit, de communicatie en de service Pijlsnel gekregen en meteen aangetrokken. Het evaluatiepunt kennis en vakmanschap vind ik wat duister. Kennis en vakmanschap t.a.v. wat? Wat voegt het toe an de andere criteria? Al met al een aankoop ervaring om te herhalen Vriendelijke groet, Martha
Pluspunten
Prachtige kwaliteit
VerbeterpuntenBehoorlijk aan de prijs
Pluspunten
Erg goede services
Verbeterpuntengeen