Prima service.

Dit was mijn eerste bestelling bij de spirituele winkel, goed bevallen.

Voldoet aam verwachting..

Prima product en snelle levering

Leuke spullen

Uitgebreid assortiment, ook leuke items voor de kleine portemonnee. Snelle levering.

Super snel en netjes verpakt.

Prima service.

Prima producten en snelle levering

Ben helemaal.tevreden over de producten en de snelle levering

Snel en naar wens geleverd!

Snel en naar wens geleverd!

Mooie service

Mooie service. Heel attent en het artikel zeer goed verzorgd. Info over een product wat helaas niet leverbaar meer was. Bedrag meteen teruggestort op mijn rekening. Petje af..

Voldeed aan verwachting

Voldeed aan verwachting

Zo goed verpakt Een gezellig zakje Leuk een gelukspoppetje En snel geleverd

Spirituele kado winkel is zeer klantvriendelijk

Na de bestelling kreeg ik de standaard informatie wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Op mijn vraag of het een brievenbus bestelling was kreeg ik snel het antwoord dat dat inderdaad het geval was. Dit scheelde mij dus veel tijd.

Snelle levey

Alles zoals gewenst

Fantastisch!!!

Had per ongeluk een verkeerde sleutelhanger besteld en kon deze zonder problemen weer omwisselen. Supersnelle actie van jullie, waarvoor mijn dank!

Snelle levering en de producten zijn zoals aangegeven

Één product was niet voorradig, dit werd direct netjes per mail doorgegeven. Alternatieve keuze aangegeven en levering kwam netjes en snel binnen.

Prikogen.

Jammer dat er geen bijsluiter met een leesbare gebruiksaanwijzing bij de drie flesjes Florida water zat. Heb na verstuiving heel erg last van traanogen gekregen, waardoor ik uren mijn woning heb moeten luchten. Ook mijn huisdieren moeten hier beslist last van ondervonden hebben. De bezorging liep verder snel en zag er liefdevol ingepakt uit. Mvg fleur

Ik ben erg tevreden over de service

Ze hadden 1 spray niet, en heb het perfect opgelost door een andere spray aan te bieden

Hele fijne webwinkel

Zeer fijne producten, goede service en snelle levering!

Top service!

Goede kwaliteit, snelle levering, netjes verpakt. Ze helpen meteen met het oplossen van een probleem. Ik had een verkeerd huisnummer doorgeven en kwam erachter op de dag van de levering. Ze hebben contact met post nl gehad en is dezelfde dag toch op het juiste adres bezorgt. Echt goede service!

Voor herhalingsvatbaar om op deze site een product te bestellen!

Snelle levering, de volgende dag was het product al in huis. Netjes ingepakt en het product is precies hoe het op de site aangegeven staat. Hartstikke leuk!

Leuke site om te bezoeken.

Goeie snelle service, betaalbaar, mooie producten.

Snelle service van de leuke artikelen.

Jammer

Ik had 2 aardewerk mokken besteld met de Flower of Life erop en bij een vriendin laten bezorgen als cadeautje. Vandaag op haar verjaardag mocht ze het pas uitpakken en ze belde net om te bedanken en om te vertellen dat er in 1 mok een grote barst zat :( Helaas is hij daardoor lek en ik ben erg teleurgesteld en zij ook. De mokken zaten elk apart verpakt in een doosje en die 2 doosjes samen in een grotere doos. Misschien in het vervolg voordat ze het doosje ingaan papier eromheen wikkelen dan zijn ze minder kwetsbaar. In de grote doos zat wel papier maar helaas is het toch niet goed gegaan.

Mooie producten snelle service

Gevarieerd ruim aanbod. Overzichtelijke site waar bijv. mineralen op soort zijn gegroepeerd Snelle en goed verzorgde levering. De enige tip die ik heb is om op de site een gebruiksaanwijzing voor mineralen houder op te nemen.

Excellent

Gemakkelijke website Zeer vlugge en correcte levering Mooi product

Wederom prima bestelling

Altijd tijdig bezorgd, keurig verpakt, mooie artikelen.

De Koumen 8

6433KD Hoensbroek