Omdat ons teefje 8 wordt zijn we over gegaan na Superieur(premium) brouwers senior brokken lam&rijst. Ze vind het lekker en eet alles op. Altijd snelle levering en reactie ook als je vragen hebt.

Echter twee minpunten. Op de website kon vroeger een herhaal bestelling gedaan worden. De levering is verpakt in een doos zonder grip wat het voor vervoerder en ontvanger erg zwaar maakt

Geweldig en snelle levering

Twee dagen duurde de bestelling ,dag een bestelling dag twee geleverd. Toppy

Geweldig service

Geweldig service

erg goed

goede kattenbrokken voor blaasgruis en dat voor een redelijke prijs

Top hondenbrokken

Wij bestellen tot volle tevredenheid al jaren Superieur hondenbrokken. Onze Jack Russell ziet er goed uit en geeft een mooie glanzende vacht

Altijd keurig en heel snel

Vanuit de fokker al deze brok, gaat super goed en de bezorging is ook fijn omdat je een datum kan kiezen.

Goede kwaliteit en snel bezorgd!

Onze hond geniet er elke keer weer fijn! En wij zijn blij met de nette en keurige bezorging! Dik tevreden!

Altijd snelle bezorging van bestelling

Al jaren voer voor onze hond tot grote tevredenheid van onze viervoeter. Voer met zijn leeftijden mee, nu al een paar jaar senior Light lam en rijst brokken. Grote hond wordt 12 jaar al jaren goed op gewicht 37 kilo nooit geen darmproblemen krijg veel complimenten over zijn vacht dik en glanzend. Dus tuurlijk stukje genen stukje liefde en verzorging en stukje goed eten maakt een gelukkige hond en baasjes.

Prima kwaliteit en uitstekende service, maakt waar wat ze beloven!

Ben al weer een aantal jaren klant. Kwalitatief goede producten, prima hondensnacks tegen een mooie prijs. Levering altijd snel en goed verzorgd verpakt. Toen een pakket recent vertraging opliep en 'van de radar' was verdwenen, werd direct een nieuw pakket opgestuurd waarbij er persoonlijk per mail gecommuniceerd werd over de nieuwe levering. Uitstekende service, dit maak je niet vaak mee! Een tevreden klant en een blije hond en kat!

Stipt.

De communicatie en de afhandeling was stipt

Kwaliteit en goede service!

Goed voer en altijd vlot bezorgd. Wij zijn vaste klant.

Levering altijd zoals afgesproken

Leveringen zijn altijd op afgesproken dag

Tevreden klant

Heel tevreden over petfood. Advies gekregen van het pension waar we onze hond naar toe brengen. Prijzen zijn goed en fijn dat je de de deur niet hoeft uit te gaan. Levering is snel. Wij zijn dik tevreden. M. o. d. C

Prima bedrijf

Genoeg keus, vlotte levering, vriendelijk medewerkers

Scherp geprijsd en goede service

Duidelijke site, scherpe prijzen en levering op tijd.

Correcte Levering

Correct en op de geplande tijd geleverd. Nog altijd zeer tevreden over petfood.

Goed en voordelig hondenvoer!

Voor goed en voordelig hondenvoer, hondenvoer van premium kwaliteit, moet u bij Dierenwinkel Petfood zijn. Ook met meerdere honden, zeer voordelig door de staffelkorting. Onze honden doen het prima op het hondenvoer met zalm met aardappelen, dit krijgen ze omdat 1 hond gaat stinken van kip.

Geweldig hondenvoer voor topprijs.

Veel keuze uit graanvrij hondenvoer. Snelle levering. Duidelijke site. Blijf dit voer zeker bestellen.

Duidelijke website en snelle levering!

Super snelle levering!! Hond blij=baasje blij

Tevreden

Mijn hond had al nieuwe brokken van petfood en nu mijn katers ook en ze vinden ze lekker. Dieren tevreden,bazin ook tevreden,

puppy brokken proefpakket geprobeerd.

Ga zeker over naar jullie brokjes.

Heel tevreden

Mijn honden eten brokken van Hert en aardappel voor hun darmen .Daarmee zijn ze goed.Ik bestelde die elders maar voor 20 kg betaalde ik het dubbele was wel duur. Nu ik petfood gevonden heb scheelt het in prijs en de samenstelling van de brokken is hetzelfde.Dus ik tevreden en mijn honden ook.

goede duidelijk webshop met goede producten voor een nette prijs

mijn hond heeft met de hypoallergene brokken geen maag en darm problemen meer. hij is er gek op en ze zijn hier goedkoper als vergelijkbare brokken in de dierenspeciaalzaak. ook verlopen de leveringen exact zoals je wil en supersnel.

Pup vond de brokjes lekker

Proefpakketje besteld, brokjes vielen in de smaak. Ivm ander voer vanuit de Fokker hou ik dit voer nog even aan.

De Stater 16

5737 RV Lieshout