Hele goede service en duidelijke website.

Bellen kan ook, vriendelijke medewerkers die voor je op zoek gaan naar de bedoelde stof en fournituren. Netjes verpakt thuis bezorgt, precies wat ik van mijn bestelling verwacht had!!!

Fantastische stoffen en communicatie

Had 2 dingen besteld en de stof was even uitverkocht. Kreeg netjes een mail of ik nog even kon wachten zodat ze het gehele pakket tegelijk op konden sturen. Ben goed op de hoogte gehouden en het pakket werd snel in zijn geheel bezorgd. Goede kwaliteit stoffen. Hier een heel tevreden klant.

Super snelle levering

Prachtige stof besteld en was er de volgende dag al.

Zeer slecht

Het mailcontact verliep onprettig en onvriendelijk, waardoor ik me als klant niet serieus genomen voel. Ik wilde mijn bestelling retourneren, maar pas nadat ik deze had teruggestuurd, werd mij verteld dat dit niet mogelijk was omdat de stoffen waren afgeknipt. In plaats van een begripvolle oplossing kreeg ik een zeer onvriendelijke reactie met de mededeling dat ik mijn geld niet terugkrijg. Dit voelt oneerlijk en klantonvriendelijk. De kwaliteit van de stoffen laat te wensen over, en het lijkt erop dat klanttevredenheid hier geen prioriteit heeft.

Niet het gewenste resultaat

Stof had hele andere kleuren

Snelle afhandeling

Mooie kwaliteit stof. Snelle, correcte afhandeling van bestelling en levering.

Goede levering, mooie stoffen!

Super levering! Mooie stoffen

prachtig

geweldig

Stoffen monsters voor goede keuze

Op de website ontdekte ik vier mooie punta di roma stoffen. Hier heb ik een proefmonster van aangevraagd. Dit kwam heel vlot waarna ik mijn bestelling kon plaatsen. Want een van de monsters voelde heerlijk zacht en was mijn keuze snel gemaakt.

Super schnell, tolle Qualität

Schnelle Lieferung, alles korrekt , gute Qualität ! Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hele mooie stoffen, netjes geleverd/bezorgd.

Hele mooie stoffen, netjes geleverd/bezorgd.

Goede en snelle levering

Ik had snel even iets nodig dus online besteld. Volgende dag al in huis.

sehr gute Erfahrungen.

Ich freue mich, daß ich die Original-Stoffe aus der Zeitschrift My Image bei Ihnen bekomme.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede stof en snel geleverd

De stof was op de website makkelijk uitgekozen en ook zeer snel geleverd. Ben met plezier aan de slag gegaan.

Goed verzorgde uitvoering bestelling

Met zorg klaargemaakte bestelling, waarbij niets aan het toeval overgelaten werd. Ter controle werd er tel. contact opgenomen

Goede kwaliteit

Linnen stof besteld, en was helemaal naar verwachting! Prima service!

positief

prima ervaring mooi materiaal en snelle levering

Zeer goede ervaring.

mooie kwaliteit stoffen en perfecte afhandeling.

Prima stoffen en snel geleverd

Toppie

Mooie stoffen

Mooi dat je kan sparen

Wie immer klasse!

Auch dieses Mal ist die Ware sehr schnell geliefert worden und auch genau so wie ich es erhofft hatte!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Veel mooie stoffen en snelle service

Veel keuze in mooie stoffen en snelle levering ook naar België. Mijn favoriete stoffenwinkel.

Top kwaliteit en snelle leveringl

Helemaal blij met m'n stoffen. Kan niet wachten om mijn volgende project te starten.

rundum zufrieden

Das Stoffangebot ist recht umfangreich, Der Kaufvorgang unkompliziert und der Versand zügig und schnell. Ich bin voll zufrieden

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht