Bij de bestelling van mijn stof had ik graag een blinde rits in de kleur vd stof .Deze stond niet op de site Na vraag bij opmerking werd een blinde rits bijgevoegd ipv de gewone rits

Uitstekende service

Is een stof niet meer voorradig of een andere kleur dan het op de foto lijkt, dan wordt ik netjes gebeld en samen naar een oplossing gekeken. Als ik een vraag heb over een stof krijg ik die altijd beantwoordt.

Prima, en snel

In de winkel altijd druk. Kundig personeel.

Bestel regelmatig stoffen. Bedrag boven de 70 euro voor gratis verzending vind ik wel veel. Gelukkig is er de spaarkaart.

Warte bis heute auf Rückzahlung

Ein Artikel meiner Bestellung war nicht lieferbar und ich wollte den Betrag über meine gewählte Bezahlmethode Paypal zurück erstattet haben. Auch nach nochmaligem Nachfragen erhalte ich keine Information zur Rückzahlung und auch das Geld nicht zurück.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Fijne ervaring

Ik heb via chat om info gevraagd, omtrent bijpassende boordstof bij de sweaterstof omdat de kleur op de website vaak afwijkt van de echte kleur. Ik ben prima geïnformeerd en ook de stikzijde was top. Dank jullie wel

ben zeer tevreden over mijn aankopen,

Wel vind ik het spijtig dat ik de soorten stoffen niet ken,vb bengaline,travelstof,ezv ,ik ben 70jaar en ga naar avondschool snit en naad, een mapje met soorten stofjes in die we kunnen voelen en kijken naar stofdikte en rekbaarheid zou handig zijn.

Mooie stof, goed verpakt en de volgende dag al in huis. Heb al meer dan 20 jaar goede ervaringen met de stoffenkraam.

Snelle levering, altijd in orde

Stoffen naar mijn smaak

Super Service.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ruime keuze in stoffen. Bestelling wordt altijd snel geleverd.

gemakkkelijk kiezen en bestellen

betaalbare stoffen en goede service

het gebeurde eens dat ik heel lang moest wachten op de levering maar dat lag aan de bezorger en niet aan De stoffenkraam meestal heb ik mijn bestelling vrij snel, soms zelfs de volgende dag ik heb verstand van stoffen en kwaliteit.....ik weet wat ik koop Ik ben dus zeer tevreden van De stoffenkraam Ik blijf klant

Geweldige hulp, mooie stoffen!

Petra heeft mij geweldig goed geholpen. Een bepaalde stof was er niet meer genoeg en zij stelde mij een alternatief voor. Besteld en de 2 stoffen waren prima gelijkend. De gordijntjes hangen. Bedankt Petra!

Picobello

Snel

Vlotte nette levering

Vlotte levering. Ruim geknipt. Netjes verpakt

Uitstekende service, grote keuze in stoffen.

Overweldigende keuze aan stoffen, vriendelijk personeel en lage prijzen.

De levering is goed en heel snel geleverd. Ik vind dit altijd super.

Goede kwaliteit en leveren snel.

Positief.

Ben tevreden

Goede kwaliteit snelle bezorging en betaaĺbaar

prompte Lieferung, Stoffqualität in Ordnung.

Ich habe das erste Mal bestellt und komme bei Bedarf gerne auf Sie zurück.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima geregeld

Goede website Goede proeflapjes Goede verzending Kortom prima .

Ruime keuze en snelle levering

Zowel online als in de winkel naar tevredenheid geholpen. De winkel is zeker een aanrader. Wat een groot assortiment

Goede producten, snelle levering.

Mooie stof snel geleverd.

Prima ervaring.

Stationsweg 27