Top ervaring

Snelle service zoals altijd, mooie waarheidsgetrouwe foto's op de website.

Super snelle service

Prachtige stoffen. Snelle levering

Prachtige collecties stoffen. Snelle levering. Monster mogelijk. Tevreden klant.

Hulpvaardig en vriendelijk.

Nemen de tijd ,zijn hulpvaardig, geduldig en vriendelijk.

top

super snel geleverd

Snelle afhandeling van bestellingen

Zie boven!

De beste

Altijd supersnel met leveren. En reageren altijd binnen mum van tijd. Denken mee en weten wat service is. Aanrader!

Goede directe communicatie. Betrouwbaar.

Nadat mijn bestelling achteraf toch niet voorradig bleek te zijn werd mijn betaling per omgaande teruggestort.

De stoffen zien eruit als op de foto's en worden snel bezorgd.

Lekker snel en netjes afgeleverd

Lekker snel en netjes afgerekend de stof was mooi

Makkelijk site en snelle levering

perfect!

Ik had samples gekocht voor een schoolproject , goed verpakt en aangeven welke stof welke is doormidden van nummers. Om naar de winkel van de Stoffenkraam te gaan is ook een aanrader, daar wordt je uitstekend geholpen en er is veel aanbod!

Mooie stoffen en snelle verzending.

Ik bestel graag bij de stoffen kraam mooie stoffen en ze hebben een leuk spaar systeem .

Prima kwaliteit en goede service

Snelle levering, goede kwaliteit en prima service

Mooie stoffen

Snelle levering, mooie stoffen, correcte afhandeling

Snelle bezorging

Hele goede kwaliteit voor deze prijs!

Prima website, snelle levering

Snelle levering en goede klantenservice. Al vaak bij de stoffenkraam besteld.

hartstikke top

als ze twijfels hebben neem ze even contact met je op ,welke winkel doet dat op heden .

top

Zeer goeie service

Veel keus , altijd vriendelijk personeel

Snelle verzending postbestellingen! Heel veel keus ! Voor iedereen wel iets te vinden. Veel fournituren heel fijn. Gezellig rommelig winkel en vriendelijk personeel en behulpzaam

Super goede stoffen webshop

De stoffen zijn van zeer goede kwaliteit

makkelijke site

makkelijke site, goede kwaliteit en snelle levering

Mooie stoffen

Ik bestelde stof om en vlaggen slinger te maken. Precies de kleuren die ik wilde, hij is mooi geworden. Kan er nog meer maken met 1 meter per kleur. Ik ben er blij mee.

Alles wordt netjes en snel afgehandeld na bestelling. Prima oplossing als er iets niet op voorraad is. Alles perfect opgelost nadat ik iets fout binnen had gekregen. Echt alles prima voor elkaar. Was mijn eerste bestelling en zal er vast nog vaker bestellen.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht