Heel snel - netjes en professioneel

Montsers kwamen snel en waren netjes geknipt en verpakt.

Snelle reaktie en levering. Prima kwaliteit van de bestelde sierband.

Persoonlijke service en mooie producten.

De keuze is reuze bij De Stoffenkraam. De kleuren op de website komen goed overeen met de werkelijkheid. De omschrijving is duidelijk. De bestellingen worden zorgvuldig geleverd!

mooie stoffen

Ik ben altijd blij om bij dit bedrijf stoffen te zien op het internet. Ik heb niet altijd nodig maar ik laat het zien aan mijn dochter dan heb zij ook weer stof om tekopen.

Ik ben heel erg blij met de stoffen van de stoffenkraam !!!

Heel vlotte levering en heel goede kwaliteit stof. En echt een hele goede prijs!

Fabulous range and customer service

This store (including the bricks-and-mortar store) is consistently one of my go-tos, especially for Stenzo fabrics. The selection, the prices and the customer service are all fabulous. And sometimes they are so swift with dispatch, it’s almost faster than me placing the order.

Veel keuze goede site

Er is enorm veel keuze, en ook leuke aanbiedingen, apart op 1 pagina.

Snelle en goede levering

Twee keer besteld in korte tijd. Binnen enkele dagen gekregen. Stof royaal geknipt, bellen bij afwijkingen of vragen Top!!

Betrouwbare site

Eerlijke betrouwbare website. Foto's komen goed overeen met het werkelijke. Het zou een goede service zijn, wanneer je stofstaaltjes besteld en vervolgens de stof(fen) besteld, dat dan in mindering gebracht wordt op je order.

Zoals omschreven

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie stoffen, betaalbaar en goede kwaliteit! Bij vragen goed advies Levering ook snel.

Zo snelle levering.

Gewoon goede service en snelle levering

Het is gewoon goede service en snelle levering

Mooie stoffen

De stoffenkraam heeft mooie stoffen in allerlei materialen en prints. Zo kun je zelf kleding naaien

Snelle en correcte levering

Heel tevreden

prima stof, goede kwaliteit

Snelle levering en de stof voldoet aan mijn verwachting.

Top bedrijf met een snelle nette levering

Goed bedrijf die met mensen meedenkt om een goede keuze te maken wat de stof betreft. Het wordt duidelijk aangegeven of er rek in zit of niet en van welke materialen het gemaakt wordt. Dit vind in prettig. Ik maak namelijk Chemo mutsjes en die moeten aan bepaalde eisen voldoen. Heel goed aan te bevelen.

Hele goede service en duidelijke website.

Bellen kan ook, vriendelijke medewerkers die voor je op zoek gaan naar de bedoelde stof en fournituren. Netjes verpakt thuis bezorgt, precies wat ik van mijn bestelling verwacht had!!!

Fantastische stoffen en communicatie

Had 2 dingen besteld en de stof was even uitverkocht. Kreeg netjes een mail of ik nog even kon wachten zodat ze het gehele pakket tegelijk op konden sturen. Ben goed op de hoogte gehouden en het pakket werd snel in zijn geheel bezorgd. Goede kwaliteit stoffen. Hier een heel tevreden klant.

Super snelle levering

Prachtige stof besteld en was er de volgende dag al.

Zeer slecht

Het mailcontact verliep onprettig en onvriendelijk, waardoor ik me als klant niet serieus genomen voel. Ik wilde mijn bestelling retourneren, maar pas nadat ik deze had teruggestuurd, werd mij verteld dat dit niet mogelijk was omdat de stoffen waren afgeknipt. In plaats van een begripvolle oplossing kreeg ik een zeer onvriendelijke reactie met de mededeling dat ik mijn geld niet terugkrijg. Dit voelt oneerlijk en klantonvriendelijk. De kwaliteit van de stoffen laat te wensen over, en het lijkt erop dat klanttevredenheid hier geen prioriteit heeft.

Niet het gewenste resultaat

Stof had hele andere kleuren

Snelle afhandeling

Mooie kwaliteit stof. Snelle, correcte afhandeling van bestelling en levering.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht