Snel en goed geleverd

Snelle levering en goed

Goede ervaring

Sehr schöne Stoffe

Die bisherigen Bestellungen haben mir alles sehr gut gefallen. Mega Stoffe zu einem sehr fairen Preis.

Geweldige winkel

Ik zou het enorm tof vinden mocht je uw bestelling die je gedaan hebt kunt raadplegen. Dat is het enige dat ik mis

Goede snelle service

Mooie stof, niet duur en snel in huis

alles was in orde

Deze site is top en zeker een aanrader. Snelle levering.

Ik ben blij met de snelle levering. Bovendien voldeed het product aan mijn verwachtingen.

Mooie materialen

Mooie materialen, ruime keuze, overzichtelijke webshop. En je weet wanneer het pakket geleverd wordt.

genau das was wir wollten zu günstigen Preisen

Wir wollten einige Meter Organza Stoff für Dekozwecke. Jeweils 10m von vier verschiedenen Sorten. Das hätte überall anders ein Vermögen gekostet und war hier bei sehr guter Qualität (wie sich nach der Lieferung herausstellte) vergleichsweise günstig.

Toller Stoff

Ich habe das erstemal bestellt und war sehr zufrieden. Waren tolle Stoffe, sehr schön.

Alles netjes

Alles netjes: stof, levering

service goed

Stoffen netjes op categorie Alles snel te vinden En zeer goede kwaliteit en dat voor ern mooie prijs Ook zeer snel geleverd

Toller Anbieter

Ich bin eine leidenschaftliche Näherin und immer auf der Suche nach ausgefallenen und qualitativ hochwertigen Stoffen, bei euch habe ich das gefunden, guter Service, schneller Versand, besten Dank, ich werde Stammkundin.

De stoffen zagen er goed uit . Prima verpakt en snelle levering,

Mooie stof lig snel.klaar

Fijne winkel veel keus Goede kwaliteit

Super goed

Ruime collectie. Levering was zeer snel. Bestelde klosje garen zat niet bij de geleverde bestelling. Na 1 telefoontje, waarbij ik zeer vriendelijk te woord werd gestaan, werd het klosje garen opgestuurd en de dag erop had ik het in huis. Super service !

Prima levering en snel. redelijk assortiment van stof

Prima levering en snel. redelijk assortiment van stof

Geen goede overeenkomst stof foto en werkelijkheid

Bij de foto stond beschreven, wit-marineblauw gestreepte stof , (was ook echt de geschreven kleur)maar is in werkelijkheid absoluut niet marineblauw maar zwart gestreept. Stof van goede kwaliteit. Ik wil u niet in kwaad daglicht stellen maar wel teleurgesteld. Met vriendelijke groet

prachtige stoffen

hele vlotte verzending worden verstuurd ,als de stof op moment niet leverbaar is ,krijg je keurig een bericht terug TOP en je kunt ook nog punten sparen .had nu de kaart vol ,word netjes verrekend

Stof is mooi en goed te verwerken, op tijd geleverd, tevreden!

De bestelling was snel geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht