Plezierig

In goed overleg besteld

snelle levering en goede en snelle communicatie mocht er iets niet op voorraad zijn

Voor herhaling vatbaar

Mooie stoffen en snel bezorgd

Kwaliteit prima, keuze zeer uitgebreid, super snel geleverd

Lieferung nach Deutschland klappt super

Ich liebe die Stoffe von Stenzo und hier gibt es eine riesige Auswahl. Stoffqualität, Bezahlung und Lieferung waren nicht zu beanstanden. Da werde ich bestimmt wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekend!

Top service! 10!

Perfecte service

Snelle levering,ruim geknipte coupons,garen qua kleur kan mee besteld worden. Zeer goede beschrijving van de stoffen duidelijke plaatjes van de stof

Grote keuze uit stoffen

Grote collectie stoffen. Goede kwaliteit en betaalbaar. En het was snel verzonden.

Fijn bedrijf!

Naast dat ze unieke afmetingen hebben, is de service enorm hoog. Ik zal voortaan hier mijn stoffen kopen.

Zeer snelle service ik had vrijdag een bestelling gedaan en zaterdag was het pakje al thuis

Supermakkelijk stof vinden en duidelijke informatie.

Vragen worden duidelijk beantwoord via de mail en als je belt staan ze je vriendelijk te woord

Héél goed.

Goede ervaringen.

Mooie, scherp geprijsde stoffen

Als ik een vraag heb, mail of bel ik. Wil ik de stoffen in het echt zien dan ga ik langs. Maar of ik daar koop of online, altijd uitstekende service. En voldoende keus in stof is ook mooi meegenomen.

Goede kwaliteit,fijne site, snelle levering

Helemaal goed

netjes gewacht dat ze voldoende stof hadden toen werd alles netjes afgestuurd.

Netjes optijd afgestuurd rn goed verpakt dat het niet vies werdt

Uitstekende hulp, veel stoffen en goede prijs

Gewoon uitstekend

Bestellen en supersnel geleverd. Stoffen goede kwaliteit.

Fijne webshop.

Goede kwaliteit stoffen, snelle levering. Alles netjes verpakt!

Snelle bezorging, goede kwaliteit!

Snelle levering en betaalbaar

Snel geleverd, goed kwaliteit en niet duur.

Mooie collectie, fijne prijzen en een snelle levering

Mooie collectie fijne prijzen en een snelle levering

UITSTEKEND

Correcte levering en oplossingsgericht als zich een probleem voordoet! Zeer goede communicatie mogelijk en vlug antwoord binnen de mogelijkheden. Kortom: zeer goed!

Mn pakket is noet aangekomen omdat dhl niet goed naar ons huisnummer heeft gekeken dus gebeld met jullie en nu sturen jullie het pakket naar mn moeders adres Wel benieuwd wanneer dat gebeurt omdat ik nog niets gehoord heb over verzend gegevens Groetjes bettie vd sar

Prima service en snel

De Stoffenkraam helpt je goed als je een veaag hebt. Zij reageren snel en accuraat. Ben heel blij met deze nieuwe leverancier voor mijn naaiatelier. Zij hebben niet alles, maar ik kujk zeer geregeld op hun website. Advies of overleg gaat heel soepel.

Tevreden met mijn bestselling.

Paar keer stoffen bestelt, lage prizen goede qwaliteit stoffen ben helemaal blij met aankoop.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht