Bisher alles super

Auch wenn mal eine Bestellung nicht nach Wunsch läuft, ist jemand erreichbar und es wird großzügig ausgeglichen. Die Ware wurde bisher sehr schnell versendet und es war alles bestens

Geweldige grote collectie voor kleine prijzen

Eerst per internet besteld en later ter plaatse nog meer stof gehaald. Pima service en wat een gigantische collectie!!

Keurige verzending van mijn bestelling

Grote sortering stoffen Hele leuke kinderstoffen De verzending keurig netjes verzorgd en op tijd en betalingen ook goed

Lekker snel

Ik kom zeker terug

Stoffen perfect in orde. Maar ondanks het juiste adres, werd het pakket verkeerd geleverd.

Zeer slechte service !!!

De stoffen worden ZEER zuinig gemeten. Bij rekbare stof wordt de stof getrokken gemeten met gevolg dat ik bij een bestelling van 3m50 maar 3m30 heb ontvangen en een andere bestelling ook net iets te weinig. Een klachten mail sturen heeft geen zin, Stoffenkraam antwoord toch niet. Bij Stoffenkraam één maal besteld maar nu nooit meer !!!

Mooie stoffen tegen een goede prijs

Online besteld Zelf afgehaald goed geregeld

Heel fijne online stoffenwinkel. Mooie stoffen

Sehr schöne, besondere Stoffe in guter Qualität.

Schnelle Bearbeitung und Lieferung meiner Bestellung. Sehr positiv fand ich die freundliche online Komunikation bezüglich der Liefermenge meiner Stoffe.

Altijd fijn om zaken met jullie te doen.

Zeer goed bereikbaar indien er vragen zijn.

Stof besteld en in een mum van tijd in huis! Wat fijn -vooral in deze drukke periode!

Perfekt

Erstklassige Stoffe perfekte Lieferung.

Snel en netjes geleverd

De bestelling is prima gegaan. Makkelijk besteld, snel geleverd, alles dus naar wens.

Uitmuntend

Fijne ,vriendelijke service. Zelfs extra service gehad. Efficiënt contact . Ben zeer tevreden.

Snelle/duidelijke communicatie n.a.v. bericht en oplossingsgericht handelen.

Heel erg positief omdat er op dezelfde wijze is gehandeld als ik zelf zou doen n.a.v. eenzelfde bericht

Alles prima

Snel geleverd, goede kwaliteit

Mooie stoffen en snelle bezorging

De website geeft goede informatie en mijn mooie stoffen werden snel geleverd.

Prima bedrijf

Goede service!

Mijn bestelling was niet aangekomen, maar dit probleem werd snel opgelost; ik heb het netjes opnieuw opgestuurd gekregen.

Snel bestellen en ophalen

Makkelijk de bestelling kunnen doen via de site, omdat ik iets te weinig stof had. Kon het al snel ophalen, en kon dus weer lekker verder.

problemen met dhl

De stoffenkraam heeft dit keurig opgelost.

Fijne service!

Ik zocht een stof voor een beurs en ik ben via de chat heel vriendelijk en snel geholpen om de juiste keuze te maken. De bezorging was snel en de stof was goed!

Veel keuze en prima prijs!

Veel stoffen die makkelijk te vinden zijn op de site. Goede beschrijving waar de stof voor geschikt is en de foto’s zijn heel duidelijk qua kleur. Levering is ook heel snel. Ben een super tevreden klant van de stoffenkraam.nl

alles wie erwartet

vollstaendige u schnelle lieferung