Snelle afhandeling

Mooie kwaliteit stof. Snelle, correcte afhandeling van bestelling en levering.

Goede levering, mooie stoffen!

Super levering! Mooie stoffen

prachtig

geweldig

Stoffen monsters voor goede keuze

Op de website ontdekte ik vier mooie punta di roma stoffen. Hier heb ik een proefmonster van aangevraagd. Dit kwam heel vlot waarna ik mijn bestelling kon plaatsen. Want een van de monsters voelde heerlijk zacht en was mijn keuze snel gemaakt.

Super schnell, tolle Qualität

Schnelle Lieferung, alles korrekt , gute Qualität ! Danke

Hele mooie stoffen, netjes geleverd/bezorgd.

Hele mooie stoffen, netjes geleverd/bezorgd.

Goede en snelle levering

Ik had snel even iets nodig dus online besteld. Volgende dag al in huis.

sehr gute Erfahrungen.

Ich freue mich, daß ich die Original-Stoffe aus der Zeitschrift My Image bei Ihnen bekomme.

Goede stof en snel geleverd

De stof was op de website makkelijk uitgekozen en ook zeer snel geleverd. Ben met plezier aan de slag gegaan.

Goed verzorgde uitvoering bestelling

Met zorg klaargemaakte bestelling, waarbij niets aan het toeval overgelaten werd. Ter controle werd er tel. contact opgenomen

Goede kwaliteit

Linnen stof besteld, en was helemaal naar verwachting! Prima service!

positief

prima ervaring mooi materiaal en snelle levering

Zeer goede ervaring.

mooie kwaliteit stoffen en perfecte afhandeling.

Prima stoffen en snel geleverd

Toppie

Mooie stoffen

Mooi dat je kan sparen

Wie immer klasse!

Auch dieses Mal ist die Ware sehr schnell geliefert worden und auch genau so wie ich es erhofft hatte!

Veel mooie stoffen en snelle service

Veel keuze in mooie stoffen en snelle levering ook naar België. Mijn favoriete stoffenwinkel.

Top kwaliteit en snelle leveringl

Helemaal blij met m'n stoffen. Kan niet wachten om mijn volgende project te starten.

rundum zufrieden

Das Stoffangebot ist recht umfangreich, Der Kaufvorgang unkompliziert und der Versand zügig und schnell. Ich bin voll zufrieden

Goed assortiment en goede bezorging/service

Volledig tevreden met al mijn aankopen

Netjes en snel

Mijn bestelling is er altijd snel

Absurd snelle levering

Ik bestelde een avond om 6 uur nog wat garen die diezelfde avond verzonden werden en de ochtend ervoor al op de stoep lagen! Wat ik niet verwacht had aangezien de site aangaf “voor 4 uur bestelt, vandaag verzonden” Elke keer heb ik ervaringen met de ontzettend snelle en nette verzending van dit bedrijf!

Klantvriendelijkheid, netjes

Nadat ik stoffen had besteld kreeg ik netjes een mail dat niet alles beschikbaar is. Stoffenkraam bood mij opties en was bereid voor een volgende, door mij bedachte optie te gaan. Ik ben zeer tevreden over hoe dit afgehandeld is.

Mooie stoffen

Alles van goede kwaliteit en precies wat ik verwachtte

Wisselende kwaliteit, veel keuze

Heb al veel en vaak stoffen besteld. Vaak prachtig, maar de laatste twee jaar heb ik ook een aantal keer een andere kwaliteit en soms zelfs een slechte gekregen. En je kan dan een beoordeling geven, maar het blijft gebeuren. Dat is jammer. Ook zijn de foto's niet altijd even waarheidsgetrouw. Dus mooie winkel, maar er is ruimte voor verbetering!

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht