Uitermate tevreden

Gisteren een prima stof mogen ontvangen voor een sweater, goede kwaliteit. Verzending ging prima ik kan het pakket op de voet volgen.

Mooie stof snelle levering

Mooie stof snelle levering

snel ontvangen. komt goed overeen met wat ik zocht

Ontving de bestelling prompt, goed verpakt. De stof die ik binnenkreeg voldeed aan mijn verwachtingen; het is haast onmogelijk om via een site kleuren nauwkeurig weer te geven, ook omdat dat afhankelijk is van de eigenschappen van het scherm van de website-bezoeker. Maar al met al ben ik zeker tevreden, al wist ik tevoren niet 100% wat de kleur van de stof zou zijn.

Vriendelijke service!

Welwillende en klantvriendelijke service. Ruilen was geen probleem.

snel en goed

mooie stoffen ,snelle levering ,betaalbaar. dus helemaal voorelkaar

goede kwaliteit, vlotte levering

communicatie verloopt prettig, product voldoet aan verwachtingen.

Super goed

Heel mooi stof , super snelle levering Zeer tevreden

Verzending!

3 ritsluitingen gekocht. Moest voor een pakketje betalen en bij een DHL punt ophalen, terwijl het gewoon in de brievenbus kon. Dus verzendkosten konden ook goedkoper!

Goede kwaliteit stoffen, snelle bediening. Tevreden,klant

Tof behandeld

Na een probleem met een bestelling. Zijn mij voorbeeld monsters toegestuurd en heb ik korting gekregen. Vanuit de toegestuurde monsters heb ik 1 gekozen en besteld.

Netjes en snel geleverd: product zoals beschreven

Prettig

Ein Stoffanbieter mit vielen Angeboten zum Nähen.

Nach ein paar Schwierigkeiten mit der Lieferadresse (funktioniert jetzt super!) ist alles richtig gut gelaufen. Wenn man eine Frage hat, wird diese innerhalb sehr kurzer Zeit beantwortet. Ich mag auch das große Angebot und die Qualität der Stoffe, habe nur ab und zu ein Problem, die Stoffe zu finden, da diese bei Ihnen manchmal eine andere Bezeichnung haben. Ich schätze sehr, dass die Stoffe so herunter geschnitten werden, dass nach dem 1. Waschen auch noch etwas mehr als bestellt übrig bleibt. Lieferzeit ist super und ich freue mich jedes Mal, wenn ich wieder ein Heftchen mit den Glücksstempeln voll habe und ich diese einlösen kann.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima service Goede communicatie

Helemaal tevreden

Snelle, zorgvuldige service en mooie producten

Het was moeilijk om de juiste boordstof te vinden ,maar alles is dik in orde gekomen waarvoor dank

zeer goed

Ik had een onmogelijke opdracht gevraagd en het is prachtig uitgevoerd. Ook het aanbod is heel uitgebreid. Voor alle soorten stoffen kun je daar uitstekend terecht.

Snelle levering van goede stof

Snelle levering van goede stof.

Toller Kundenservice

Ich habe kurzfristig meine Bestellung ändern müssen, da ich zu wenig bestellt hatte. Das lief alles sehr unkompliziert und super freundlich ab. Habe einwandfreie Ware erhalten zu einem top Preis. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtige stoffen en ongelooflijke snelle bezorging.

Prachtige stoffen en ongelooflijke snelle bezorging. De dag erna krijg je de stoffen al.

Prachtige stoffen en hele vlotte levering

Prachtige stoffen.Hele goede kwaliteit. En vlotte bezorging.

Bij De Stoffenkraam.nl slaag ik altijd.

Ik koop sedert een aantal jaren mijn stoffen online bij De Stoffenkraam.nl. De kwaliteit, de kunde en vriendelijkheid van het personeel is fantastisch. Recentelijk voor het eerst, en route, in de winkel zelf geweest. Wat een prachtige zaak! Ik had een bestelling gedaan, dus alles stond klaar voor me, ..... toch maar nog een paar stofjes erbij genomen! De fournituren afdeling, .... gewoon heerlijk, ze hebben echt alles bij de hand! Ik hoop nog jaren mijn stoffen hier te kopen! Mevr. L.B.

Veel keus op de website. Goede foto’s want mijn bestelling was precies wat ik hoopte. Kleuren kwamen goed overeen.

Stof is precies zoals op foto in website

Super service

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Behulpzaam personeel als er van een bestelde stof niet meer de benodigde hoeveelheid blijkt te zijn.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht