Mooie stoffen en snelle levering

Goede omschrijving stoffen op de website en snelle levering

Goede service, denken met je mee!

Heel wat meters van dezelfde stof besteld, om gordijnen van te maken. Helaas was dat niet als één geheel leverbaar. Netjes meegedacht over hoe het in meerdere stukken mocht. Ook vooraf aangegeven dat het daarom wat langer zou duren, maar het pakketje was er alsnog binnen een paar dagen. :) Heel blij met de service, de vriendelijkheid, de snelheid, en de mooie stof!

tevreden klant

goede, snelle levering. prettige communicatie

vriendelijk, goede kwaliteit en eerlijke prijs

bestelling lag netjes klaar, eerlijke prijs.. zelfs goedkoop vriendelijke bediening, zowel via telefoon, chat en in de winkel

Super snel en mooie stoffen.

Altijd netjes afgehandelde bestellingen. Bij vragen snelle reacties . Heel fijn bedrijf/winkel .

Tolle Stoffe

Qualitativ gute Stoffe zu einem fairen Preis! Ich kaufe hier gerne wieder ein!

Sehr schöne Stoffe und schnelle Lieferung.

Prachtige fysieke winkel met heel aardig personeel

Wat een stoffen walhalla! En de webshop is ook top, fijne chat functie en super snelle verwerking van mijn bestelling

Veel aanbod en snelle levering. Ik heb er al vaak besteld. Ben super tevreden over de service. Ga zo door!

Fijn

Fijn om vanuit huis je stof uit te zoeken

Mooie stof alleen was het wat dun. Je kunt de stoffen niet voelen.

Keurig verpakt en snel bezorgd .

Keurig verpakt en op de aangegeven datum bezorgd. Mooie producten ook nog!

Prima, super snelle levering!

Mooie stoffen.

Snelle bezorging...blij mee.

Snel geleverd, mooie stoffen en prima service!

De Stoffenkraam levert snel en goed. De stoffen zijn van goede kwaliteit. Als een stof niet in de gevraagde hoeveelheid leverbaar is neemt de klantenservice contact op en kun je de bestelling wijzigen. Ik ben dik tevreden over de Stoffenkraam!

Correcte en vlotte aflevering.

Bestelling correct en vlot afgeleverd.

gewoon oke

gewoon oke

Super snelle levering

Jullie leveren heel erg snel en hebben mooie kwaliteit stoffen en heel veel keuze. Fijne winkel ook om in rond te struinen. Maar ook op de website is het heerlijk om te zoeken.

Snelle levering, prachtige lederen stof

snelle levering van de stof. Werd goed op de hoogte gehouden m.b.t.de levering van de stof door verschillende e-mails. Ik ga van de mooie stof een leren lange jurk van maken.

Top geregeld

Ik krijg de stoffen keurig netjes op tijd binnen En heel vaak verrassend mooie stof heb al heel wat mooie kleding voir mijn kleinkinderen en mezelf gemaakt

Goed product snelle levering

Goed product snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de stoffen kraam.kan weleens wat fout gaan ,maar dat wordt dan snel opgelost. Goede kwaliteit stof voor een betaalbaren prijs,en een snellen levering.

Mooie kwaliteit stof

Te veel verzendingskosten !

Veel keus, snelle verzending en vriendelijke service!

Dat dus!

SUPER