heel vlotte bestelling en levering

ik had wat hulp nodig maar via de chat gebeurde dat onmiddellijk

ik kreeg wat ik verwachtte

Ik zocht, ik vond, ik kocht en ik kreeg wat ik verwachtte te krijgen volgens de omschrijving. En nog snel geleverd ook.

Snelle levering, mooie stof

Heel leuke fleece besteld, kleuren zoals op de foto's, volgende dag al in huis, super!

Snel en keurig geleverd.

Goede ervaring, besteld artikel was niet voorradig, werd contact opgenomen voor vervangend artikel zonder extra kosten.

Snelle levering!

Er was een artikel niet gelijk leverbaar. Hierover werd er telefonisch contact met mij opgenomen. Erg fijn.

Fijne winkel met groot assortiment

De stoffen worden ruim gesneden en de bestelling komt gauw. Nadeel...door de foto's is niet altijd duidelijk welke kleur de stof is en soms valt dat na ontvangst erg tegen.

Gewoon goed en netjes zoals het hoort!!

Gekregen wat ik besteld heb voor normale prijs en netjes verpakt.

Correcte levering en service

Bestel hier wel vaker iets en word altijd netjes naar wens geleverd.

een fan

Ik werk het meeste met Stenzo stoffen Hele mooie kleuren. Vindt de prijs wel behoorlijk

topservice

snelle levering.Kleur en materiaal komt overeen met de afbeeldingen.

Heel goed.

Het stof wat ik besteld had werd snel bezorgd. Mijn ervaring met jullie is dus heel goed. Vriendelijke groet Ike

tevreden

snelle services

snel geleverd en goede keus

mijn bestelling was snel en goed geleverd

Wirklich tolle Stoffe!

Guter Service und schnelle Lieferung.

Snel geleverd en goed product.

Keine Rückerstattung

Ich habe bis heute keine Rückerstattung meines Geldes erhalten weil der Stoff damals nicht mehr lieferbar war.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

op de website vind ik het lastig om te vinden wat ik wil

Bij het online kopen van stoffen is het voor belangrijk om te weten wat de samenstelling is van de stof (bijvoorbeeld 95% katoen en 5% lycra). Verder vind ik het gewicht van de stof belangrijk (bijvoorbeeld 200 gram/m2). Beide kan ik slecht of moeilijk of soms helemaal niet vinden. De plaatjes van de stoffen kan ik niet vergroten en ik zie de stof alleen recht van voren, ik zou ook de achterkant willen zien en hoe die er uitziet als je hem in elkaar duwt. Om de grootte van de patronen te herkennen is het fijn om een model te zien die een kledingstuk draagt van deze stof. Op de website van de stoffenstraat,nl kan ik de kwaliteit van de stof selecteren (en nog meer selecties maken) die ik zoek. Dit vind ik heel handig omdat ik hierdoor veel tijd bespaar met onnodig zoekwerk. Deze zaken bij elkaar maken dat ik minder graag op jullie website zoek als ik iets wil naaien. Omdat de kwaliteit van de stoffen die ik bij jullie gekocht heb prima is, blijf ik toch af en toe op jullie website zoeken. Met vriendelijke groeten, Jacqueline

goede communicatie

had de zending gemist,deze is terug gestuurd. kreeg een mailtje met verdere informatie voor verzendkosten, en heb de bestelling meteen weer toegezonden gekregen.

Thanks

Dank U wel

Vriendelijke medewerkers.

De service is uitstekend ! De medewerkers hebben goede omgangsvormen. Complimenten !

Top online winkel

Voor het eerst stof besteld , je word netjes op te hoogte gehouden via de mail. Stof van goeie kwaliteit, en prijs , netjes geleverd. Voor mijn een top online winkel , met een redelijk prijs

Schnell,pünktlich schöne Stoffe! Immer wieder gerne!

Alles perfekt!!

Altijd goed!