Fijn bedrijf!

Mooi aanbod, ook prettig dat de stoffen van Stenzo onder de productnummering door de fabrikant te vinden zijn. Behulpzame klantenservice, vriendelijke mensen. Ik koop hier graag stoffen!

top 10

snelle levering prima service

Heel snel de stofjes in huis!

Nog niet eerder via een website stof besteld. Nu op zoek naar specifieke stofjes voor de Barbie bruidsjurk. Wat was ik blij dat jullie het hadden en nog veel verheugder dat ik het de volgende dag al in huis had. Top! Los van dit alles ziet het er fantastisch uit. Dank jullie wel.

Mooie stoffen, tijdig bezorgd en goede service.

Mooie stoffen, tijdig bezorgd en goede service.

Geweldig!

Het aantal meters wat ik wilde hebben was niet in 1x op voorraad. Dus gebeld en toen bleek dat de stof er in 2 delen wel was. Zij hebben even "de voorraad" aangepast en zodoende kon ik alles perfect in 1x bestellen. Ze namen de moeite om te gaan kijken, de voorraad aan te passen en het keurig netjes en erg snel te verzenden. Toppers zijn het!

Gewoon goed

De stof die ik besteld heb was niet in 1 lengte leverbaar, kreeg een net mailtje met de vraag of levering in 2 delen ook goed was in plaats van zomaar iets opsturen. Aanbieding stof gekocht van mooie kwaliteit voor weinig geld, dus zeer tevreden.

altijd goed!

het is altijd een feest als er nieuwe stofjes komen!

Uitstekende service en ook nog snel

Na een verkeerd ontvangen bestelling razendsnelle reactie op mijn mail. Uitstekend opgelost. Zeer snelle en heldere communicatie via de mail.

supersnelle levering

Nadat ik eerst proefjes had besteld (je wilt het toch even voelen!), kon ik mijn keus maken en alles werd razendsnel geleverd en voldeed aan de verwachting.

Snel en perfect.

Snel geregeld. Heel fijn!

Mooie stof, makkelijk te bestellen en snelle levering, helemaal tevreden.

snelle levering van de stoffen

Mooie stoffen in de sale .

Ik kon alles bestellen wat nodig was en tegen een goede prijs. Bericht wanneer het klaar was en keurig verpakt. Stofjes voelen goed aan. Erg blij mee

Mooie kwaliteit

Stoffen zijn mooi en goed. Veel keuze.

Super service

Tolle Stoffe super schnelle Lieferung

Stof was goed maar 2 kleine gaatjes aan de rand, waar ik te laat achter kwam

Ik heb 11 mtr stof gekocht voor bankkussens. Bij het knippen niet gezien dat er 2 kleine gaatjes in de rand zaten. Met het maken van de kussenhoezen zag ik de gaatjes. Beetje jammer.

Prachtige mooie stoffen!

Mooie stoffen en snelle levering! Top !

zeer snelle en goede service en veel keuze

zie hierboven

Toppie !!!

Goede kwaliteit en snelle levering !

Mooie stoffen en zeer goede service

De bezorging van mijn bestelling verliep nogal moeilijk door post.nl, maar de Stoffenkraam heeft alles op alles gezet om het in orde te brengen. Hartelijk bedankt hiervoor, nu kan ik aan de slag met de stoffen.

Snelle levering en niet duur

Levering zeer snel en alles prima in orde!

Heel tevreden!

Mijn ervaring is prima

heel goed

hele snelle levering en mooie stoffen

Altijd netjes en vlot verzonden. Stoffen staan goed afgebeeld op de site.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht