Makkelijk bestellen en snel geleverd. Behulpzaam personeel als er van een bestelde stof niet meer de benodigde hoeveelheid blijkt te zijn.

Snelle levering!

Het materiaal zag er in het echt nog mooier uit, blij mee!

Heel fijn geholpen.

Makkelijke site om te bestellen. Er zat een stof bij die allerlei strepen en vegen had, dat wordt gelijk via de mail gemeld. Vervolgens nieuwe stof besteld en supersnel geleverd. Kortom…………super!

Fijne service !!

Het lapje dat ik had besteld , was beschadigt. Had plastics coating…en deze was beschadigt, super jammer. Ik heb n mailtje gestuurd, werd onmiddellijk beantwoord. Heel fijn en kreeg het betaalde bedrag retour. ,!,! Super service.

Goede communicatie en goede kwaliteit

Mijn bestelling bleek niet op voorraad. Ik kreeg meerdere keuzes om dat goed te maken. Ook werd ik door een vriendelijke medewerker gebeld om alles goed in orde te maken. Snelle levering en prima kwaliteit! Niks op aan te merken!

Top service!

Na het bestellen van Bouclé stof mét een patroon, bleek de stof uitverkocht en zou niet meer komen. Heel snel werd het geld al teruggestort. Heel fijn gewoon.

Guthaben noch vorhanden

Ich habe noch ein Guthaben (13 €) bei Ihnen. Können Sie mir das nicht auszahlen? Bei der Bezahlung mit pay pal ist eine Verrechnung nicht möglich. MfG B. Walter

Alles keurig ingepakt en verzonden.

Prijs-kwaliteit is prima. behoorlijke sortering aan stoffen.

Denim dat geen denim is

Ik zocht denim stoffen. Vond hier online verschillende kleuren. Koos er 3 van Nootenboom stoffen met lichte stretch die enorm rafelen en waar bij de minste aanraking het elastan doorheen piept. De rode denim van JT stoffen is gewoon polyester. Daar kan ik met de beste wil geen denim van maken. Het zal wel om de weeftechniek gaan waarom het denim genoemd mag worden maar glad en shiny en overduidelijk aanvoelend als polyester mag wat mij betreft geen denim heten. Levering verder wel keurig en op tijd.

Precies wat ik zocht

Zocht en vond stuk skai om krukje opnieuw te bekleden. Mooi materiaal, perfecte kleur en de mazzel dat het ook nog afgeprijsd was (overigens was normale prijs ook prima geweest). Netjes en snel geleverd.

Zeer tevreden!!

De stoffen zijn altijd erg mooi en van goede kwaliteit! Heel blij mee!

De ervaring met dit bedrijf is erg goed,artikelen zijn duidelijk en de verzending is erg snel.Een volgend bezoek is zeer waarschijnlijk

Prima stoffen. Goede service. Uitstekende prijs. Snelle levering

snel geleverde kwaliteit

De stof die ik had besteld vond ik van erg mooie kwaliteit. Ik had het 's avond besteld en had het de volgende dag al in huis. Super!

Geweldige ervaring

Geweldig assortiment,snelle levering

De stoffen werden goed beschreven en werden keurig afgeleverd.

Stofje is leuk. Bestellen en leveren heel snel! Thanks!

Sehr empfehlenswert

Ich habe nur gute Erfahrungen mit diesem Shop gemacht. Die Qualität der Stoffe ist sehr gut und der Preis stimmt auch. Ich hatte aus Deutschland bestellt, der Versand dauerte etwas mehr als 1 Woche. Abhängig von DHL...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlotte levering

Omdat ik niet in staat ben om te winkelen is dit een prima oplossing. Ben er blij mee.

Prima service en prima stof

Fantastisch!

Groot aanbod, goed verpakt en snel in huis.

Snelle levering, goede stof

Mooie stof, zoals de omschrijving. Levering was snel en netjes.

Snelle levering en altijd goed

Wat ik hierboven al zeg

Super service

Super service. Wanneer je stof besteld en de rol is net op. Dan bellen ze voor een oplossing. Goede snelle levering.

De keren dat ik iets heb besteld, is naar tevredenheid.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht