Snelle levering en goede service als een bepaalde stof niet meer leverbaar is, wordt dan altijd goed opgepakt en in overleg gewijzigd.

Goed en snel geleverd.

Ontvangen wat is besteld.

Ik heb de bestellingen altijd snel.

Snelle levering, prima stof!

Befriedigend

Die Stoffe sind aus guter Qualität! Die Lieferung war hochgradig schnell! Ich werde sicherlich Stammkundin.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ruime keus , mooie stoffen en snel geleverd.

Heel fijne klantenservice en super materiaal

Ik heb eens eerder iets bij de Stoffenkraam winkel gekocht en nu iets online, er was een extern probleem met de bezorger en ze hebben me goed geholpen. Beveel ze enorm aan!

Snelle levering, goede service.

Al diverse keren besteld en altijd snelle levering.

Een fijn bedrijf om je bestelling te plaatsen

Ik ben zeer tevreden over deze site, de keuze uit heel veel producten. En de keuze om het op te halen of thuis laten bezorgen.

Goede winkel, mooie stoffen, snel bezorgd

Nooit gedacht dat ik online stoffen zou kopen... maar heb goede ervaring met deze winkel. Snel reactie en volgende dag geleverd:)

Vlotte levering en de stof kwam overeen met de afbeelding op de website.

Snel, correct en kwalitatief.

Snelle service. Ongewenste emails.

Ik was in eerste instantie helemaal tevreden. Maar toen zag ik dat ik aan de nieuwsbrief was toegevoegd, terwijl ik mij daar niet voor heb opgegeven. Dat vind ik echt niet netjes.

waarom sturen jullie dit voordat ik de stof heb?

waarom sturen jullie dit voordat ik de stof heb?

Goede service en klantvriendelijkheid

Ik had een bestelling geplaatst dacht ik maar had deze niet helemaal afgerond. Toen kreeg ik meteen een mail. Super hoor

Habe nur gute Erfahrungen

Tolle Stoffe super Preise beste Qualität schnelle Lieferung werde wieder hier bestellen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr schnelle Lieferung, saubere Verpackung, tolle Stoffe!

Ich habe das 1. Mal bei euch bestellt und werde bestimmt öfter bei euch einkaufen. Die Lieferung erfolgte richtig schnell - nach dem Adressenproblem, das wir anfangs hatten. Die Stoffe werden so verkauft, dass nach dem 1. Waschen die Länge des Stoffes noch leicht reicht. Vielen Dank dafür!!

Snel geleverd, keurig verpakt

Prima levering

De tweede keer dat ik stof bestel bij jullie en beide keren heel snel en correct geleverd. Prima

TOP SERVICE !

TOP service ! TOP kwaliteit !!!

Helemaal goed

Snel geleverd, mooie stof, heel tevreden

Prima service!

Bedankt voor de snelle levering en de prachtige stof. Ik zal zeker weer bestellen.

Super Qualität zum Super Preis

Bestellung und Lieferung problemlos