Prima geholpen met een na bestelling

Behulpzame mensen, goed geholpen

Altijd goed verzorgd

Veel keuze in diverse prijsklasse.

Fijne webwinkel

Goede service, mooie stoffen, snelle levering!

Top service!

Goede snelle levering met kwaliteitsproduct!

Groot assortiment

Groot assortiment, duidelijke omschrijving van de stoffen en zeer goede service

Snelle levering.

mooie stoffen

Snelle en mooie stoffen en n goede service

Kwaliteitsstof! Uitstekende service en levering!

Eerste keer dat ik bij jullie bestel en alles prima in orde!

helemaal top

ik wilde stof bestellen online, deze bleek niet meer voorradig te zijn en zou over 10 dagen pas weer binnenkomen. voor een naaiatelier zoals de mijne veel te lang. ik probeerde via de chat. ik weet eigenlijk niet of dit een computer is of een persoon (ik chatte in de avond), maar die keek in de voorraden, en zag dat mijn hoeveelheid nog net wel aanwezig was. gaf aan de rol voor mij te reserveren, als ik nu ging bestellen en betalen. en zo gebeurde het ook. ik ben zeer tevreden, want ik kan nu ook verder.

Servicegericht

Ze belden me netjes dat er iets niet op voorraad hadden en kwamen met een goed alternatief.

Mooie stoffen betaalbaar grote keuze en vlotte levering.

de contacten waren rommelig

Na de bestelling kreeg ik bericht dat de bestelling niet in voorraad was en ik had een aantal keuzes "hoe dit af te handelen" Mijn wens was bestelling gaat niet door en graag geld terug. Binnen een kwartier werd aangegeven dat de bestelling zou worden verzonden. Resultaat de helft van de bestelling kreeg ik in de bus, de andere helft geld teruggestort plus de totale verzendkosten waren voor mijn rekening.

Prima winkel

Wat voor mij top is is dat de winkel in de buurt is en ook 's avonds open. Dat laatste is echt super.

Nog niet tevreden

goeiedag,in maart heb ik een stof besteld die toen niet leverbaar was en nu nog steeds niet?Dus daarover graag duidelijkheid? vr gr Anneke.en fijne dag.

Mooie stoffen

Mooie stoffen en snel verzonden

Goede kwaliteit stoffen

Kwaliteit prima, niet duur en snelle levering

mooie stoffen

zeer goed

Goede stof die goed verduistert en prettig om te naaien.

De gordijnen zijn goed gelukt. Wat ik vervelend vond, was dat de stof zo scheef gevouwen was, zodat het nameten en knippen lastig was: ik kon me niet richten op de vouwen maar moest alles spelden en tekenen voordat ik het knippen kon. Dat kostte nogal extra tijd. Het is wel goed gelukt, omdat het goede stof is. De gordijnen zitten mooi strak tussen 2 rails aan een schuin plafond.

Super snelle levering,

Mooie stoffen voor goede prijzen en levering is ook top.

Hele goede service

Ik had iets besteld en dat kon niet bezorgd worden i.v.m. uitvallen van het belsysteem retour naar stoffenkraam. De mevrouw van de stoffenkraam heeft toch de moeite genomen om het weer te verzenden, via een adres van een vriendin. Chapeau.

Snel ontvangen, goed verpakt

Het materiaal was dunner en lichter dan ik had verwacht maar erg bruikbaar en voldoet aan de beschrijving.

Zeer zeer tevreden

Mooie stoffen, leuke koopjes en snel verstuurd. Alleen soms jammer dat je niet kunt selecteren op wat nog beschikbaar is. Verder een topwinkel.

Super phantastisch

Ich bin sehr zufrieden

Mooie kwaliteit stoffen

Super mooie kwaliteit stoffen en snelle service !!

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht