Mooie stof

Mijn ervaring is prima. Mooie stoffen en snel in huis. De gekochte stoffen voldoen helemaal aan mijn verwachting.

Zeer goede winkel.

Ik ben erg tevreden over deze stoffen. Zeer goede winkel.

Snelle levering en goede kwaliteit

Savonds besteld en de volgende dag geleverd. Prachtige stof!

doen wat zij beloven

goede service

mooi op tijd en mooie stoffen

Correcte en fijne ervaring.

Ik ben héél blij met de stoffenkraam

Ik ben al jaren klant bij de stoffenkraam en altijd ben ik al tot grote tevredenheid geholpen. Er wordt gecommuniceerd bij onduidelijkheden.....wat verwacht je als klant nog meer?

Zeker tevreden

Redelijke prijzen, goede stoffen en snell gelevert. En meest belangrijke: gigantische stof monsters (ten opzichte van andere online winkels), je kan echt zien hoe de stof valt. Kudos!

Keurig en snelle levering

Mooie stoffen en snel geleverd

Uitstekend!!!!

Giede service, ook als je vragen hebt.

Bezorgservice DHL ronduit slecht

De stoffenkraam zelf goede en snelle service. Echter de stof (309 euro aan gordijnstof) los in een kartonnen doos. DHL heeft de doos bij de voordeur gezet, in de regen. Dit terwijl een overkapping op 4 meter naast de voordeur gesitueerd is. De doos kon ik bijna niet verplaatsen, karton doorweekt. Het is net goed gegaan met de stof gelukkig. Dus slordige verpakking, slechte bezorgservice

order was kwijtgeraakt

toen ik na een paar weken belde waren bijna alle stoffen die besteld waren al uitverkocht. ik hoop voor ze dat het een eenmalig foutje was.

Vaker besteld altijd perfect

Altijd uitstekend

Super Service

Schnelle Lieferun alles prima.

Duidelijke website , veel keuze en vlotte afhandeling

Tevreden

Stof zoals ik bedoeld had

De stof was goed. Leuk dat ze vragen waar je het voor gaat gebruiken. dit geeft een betrokken gevoel.

super

er was 1 stof niet meer op voorraad. Kreeg ik gelijk de keuze om iets anders te kiezen of het zo te laten. echt super en een snelle levering. zeer tevreden.

Gefällt mir richtig gut

Preis und Leistung sind sehr gut. Schnelle und hilfreiche Kommunikation, wenn ein doch nicht mehr in gewünschter Menge vorhanden ist. Bin sehr zufrieden.

zeer goed.

Goede kwaliteit en keuze assortiment , snelle levering! Dank! Vriendelijke groet, M.S.

Grosses Angebot, top Qualität, super Service

Grosses Angebot, top Qualität, super Service, Kann ich bestens weiterempfehlen.

Goede zaak

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Vlotte verzending.

Mooie stof voor weinig geld.

tevreden

ik ben tevreden met mijn bestellingen. het verzenden van mijn besteling is snel. de stoffen zijn goed kwalitiet.

Mooi en goed betaalbare stof

Wat je besteld dat krijg je alles is heel goed en netje verzorgd ook de levering is goed

Bijna 5 sterren

Over het algemeen vind ik de fournituren van deze webwinkel prima, vooral de baby klitten is erg fijn, en niet alleen voor baby's. Alleen de veiligheidsspelden zaten muurvast, we hebben ze met een mesje moeten openen.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht