Snelle en correcte levering

Positief

Snelle en goede service en mooie stoffen

Prachtige stoffen en heel snelle levering

Goede kwaliteit!

Mooie stof, en heel snel geleverd, en dat ondanks de feestdagen!. Als ik nog eens wat nodig heb dab bestel ik zekker weer hier! Toppers.

Snelle levering, helemaal top.

Snelle levering, helemaal top

Bestelling en levering zijn heel vlot en professioneel verlopen!

Heel positieve ervaring. Levering gebeurde sneller dan verwacht. Bedrijf contacteerde me opdat ganse levering uit zelfde kleurbad kwam. Was heel aangenaam verrast!

Hele mooie stof voor de kersttafel

Mooie rode veloursstof uitgekozen voor een lange kersttafel. Heel gemakkelijk vlekken verwijderen, makkelijk wassen. Superstof!

Prima geregeld

Super mooie stoffen

Je maakt er leuke kleding mee of leuke dingen voor kerst. Bijvoorbeeld een mooi tafelkleed of tafelloper of zelfs vlaggen voor de kamer of de keuken. Of als het andere stof is dan voor kerst dan ook leuke dingen als vlaggen of kleding.

Duidelijke communicatie

Ben een tevreden klant van de Stoffenkraam. Snelle verzending en bij vragen dezelfde dag nog een reactie. Duidelijke omschrijving en foto's van de stoffen. Bij onvoldoende voorraad van een stof of een onderbreking in de meterlengte mailen ze dat altijd netjes vooraf en zoeken mee naar een alternatief.

Mooie stoffen die voldoen aan de verwachting.

Heerlijke stoffen met mooie kleuren gekocht. Snelle bezorging.

Snelle levering en tip top inorde

Super tevrede

geweldige service en mooie stoffen

al jaren mijn favoriete stoffen- en fourniturenzaak. Altijd snelle levering en goed contact als iets niet op voorraad is.

Goede service en snelle levering

Vaker stof besteld bij de stoffenkraam. Mijn bestellingen worden altijd snel geleverd. Als er toch iets uitverkocht is, worden er altijd meerdere oplossingen geboden. Goede service!

Geweldig ga zo door

Geweldig mooie stoffen

Snelle levering van goede kwaliteit

Snelle levering van mooie stoffen

Je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling. Ook niet in de drukke periode.

Goeden service

Goede service en kwaliteit en product gauw in huis

Meedenkend en snelle levering

Goede service, meedenkend qua mogelijkheden. Snel met reageren. Stuurt extra foto’s door om te beoordelen welke stoffen mooi bij elkaar passen.

Ruime keuze, snelle levering!

Leuke fleece stof besteld voor boxkleed en de volgende dag al ontvangen!

super service

heel vriendelijk door de telefoon netjes me pakketje nageleverd top service top bedrijf ga daar me stof meer bestellen

Prima, vlot geregeld!

Gewoon goed

Last minute kerstkleed met servetten!

Nergens mooi bijpassend tafelkleed kunnen vinden bij het servies wat we wilden gebruiken op kerstavond. Snel 4 stof-stalen besteld die we ook direct kregen. De meest geschikte stof uitgezocht en ook weer in no time geleverd gekregen. Toen met oma van 94 in een middag een tafelkleed van 3 meter en 8 servetten gemaakt. Heel fijn dat we ook een klos garen in precies de juiste kleur konden mee bestellen! De communicatie per mail was volledig, vlot en adequaat. Jammer dat ik nergens een foto van het mooie eindresultaat kan plaatsen!

Goede kwaliteit

Mijn ervaring is zeer positief. Er wordt snel en klantvriendelijk gereageerd op mails. Er was zelfs de tijd genomen om iets voor mij uit te zoeken.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht