Mijn bestelde stof was net op, en ik kreeg keurig een mailtje of ik wilde wachten tot het weer binnen was of mijn geld terug wilde. Toen de stof eenmaal binnen was, had ik hem snel in huis en het is net zo mooi als ik hoopte!

Goed service

Ik had stof later op de dag besteld. Ik had het de volgende dag nodig De post was al weg Het personeel heeft toen mijn pakketje zelf nog naar post.nl kantoor gebracht.

goede stoffen, goede snelle service!

aanbevolen

in alles perfect

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Ruime keuze en snelle levering

Ik had snel stof nodig voor een rugtas en dat vond ik bij de Stoffenkraam. Heel snel in huis en veel kleuren om uit te kiezen

Veel mooie stoffen

Al een paar keer gehad dat er minder stof afgeknipt was als wat ik gevraagd heb.

Prima op tijd geleverd

Ruime keuze, snelle levering

Ik had snel een bepaald soort stof nodig en dat was voorradig in veel kleuren voor een mooie prijs en dus snel geleverd!

Ruime keuze, snelle levering

Uitstekend, precies wat ik gevraagd had,

uitstekende service en snelle levering

Preis/Leistung absolut top

Die bestellten Stoffe sind absolut gute Qualität. Lieferung sehr schnell! Geld für nicht lieferbare Stoffe wurden zurücküberwiesen. Werde bestimmt wieder meinen nächsten Bedarf hier bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een staal vroeg ik aan en twee dagen later al de kwaliteit kunnen beoordelen.

Heel tevreden!

Mijn bestelling is snel en keurig verpakt geleverd.

bestelde 60m kreeg 20m

bestelde 60m kreeg 20m

Zou graag ongebleekte katoen kopen, heb dat eerder bij jullie gedaan met speciale prijs.. liefst rol... als er een aanbieding is houd ik mij aanbevolen.

Heel fijn.

Mooie stof. Goede prijs .

Prima stof èn snelle levering

De stof was nog mooier dan verwacht ! Snelle levering en prettig geprijsd

Vragen worden snel beantwoordt. Er wordt mee gedacht Bestellingen goed verzorgt

Prachtige stof gekocht

De Stoffenkraam heeft een mooi assortiment, zowel stoffen als fournituren. Als je wilt kunnen ze garen bij je stof uitzoeken. Ik ben tevreden over wat zij hadden uitgezocht.

alles bestens

schnelle Lieferung, gute Preise, sehr gute Stoffqualität...- immer wieder gerne!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Aardige mensen bij de stoffenkraam.

Heel erg tevreden

Mooie stoffen