Wat een leuke stofjes voor een klein prijsje

Ik gaat Leuke stofjes gevonden bij de stoffenkraam en het was ook helemaal niet duur Ik ben er super blij mee en kan nu weer leuke dingen maken voor mijn kleindochter

Goede webwinkel om stoffen en fournituren te kopen.

Duidelijke website. Goed aanbod van stoffen en aanverwante artikelen. De bestelling liep niet helemaal zoals het hoorde, maar het was eenvoudig om contact te leggen en ik ben goed geholpen. Ik kan deze webwinkel dus aanraden.

Pluim voor Tamar

Nadat de bezorgdienst ernstig in gebreke bleef, heeft Tamar geholpen om toch nog op tijd een kadobon te kunnen krijgen. Ik zal nooit meer een kadobon via bezorgdienst kopen.

Terugbetaling duurt 10 werkdagen

Stof was niet leverbaar. Oke dat kan. Maar dan duurt het 10 werkdagen voor je je geld terug hebt. Belachelijk

Was perfect

Snelle levering, en zag er goed uit

Mooie stoffen

Ik ga er een leuk kleed van maken

Mooi stof. Jammer dat ik per meter moet kopen. Snelle levering!

Prima stof Precies zoals op de site. Goede levering.

Prima snelle service!

Prima snelle service!

Bestellingen bij De Stoffenkraam zijn altijd in orde!

Levering en service zijn altijd oké.

Super mooie stof

Super top bedrijf en snel geleverd

Heel plezierig geholpen

Had een bericht gemist en geheel vrije keus gelaten hoe dit op te lossen.

Goede service..

Für mich alles bestens

Super schneller Versand, Wäre war einen Tag nach Bestellung bei mir, damit habe ich nicht gerechnet. Super! Ware ist wie beschrieben, einziger Punkt für mich ist, dass man durch die Bilder jedoch zu wenig erahnen kann, was für ein Stoff das nun ist. Da ich jedoch die Stoffproben von z.b. Noteboom bei mir habe, ist das für mich kein Problem, kann mir jedoch vorstellen, dass es Käufer ohne die Proben schwieriger haben.

Prima service,

Snel en perfect afgewerkt

Goede en verzorgde verzending, was er snel kwaliteit prima

Mooie stoffen.

Mooie stoffen snelle levering. Je word netjes bericht als een stof er niet is en kan dan een andere stof kiezen, of kiezen te wachten tot de stof weer geleverd word of je geld terug. Super snelle service.

Een hele goede service

Had iets niet gekregen heb gebeld en twee dagen later had ik het .Top.

Levering volgens afspraak en prima in orde.

Prima in orde.

Ohne Probleme

Ich habe erst das 2. mal bestellt und bin sehr zufrieden. Das Preis-/Leistungsverhältnis passt, Qualität der Stoffe ist richtig, Lieferung ohne Probleme.

Zeer goed. Correcte levering. Goede kwaliteit stoffen

Mooie stoffen

Ik heb een paar leuke kinder jerseys besteld; in de aanbieding voor een heel zacht prijsje. Nog niet mee gewerkt maar lijkt me prima. Zeer snelle bezorging!

Prima geleverd.

Alles was in orde.