Aanvragen monsters mogelijk is heel fijn.

Na een iets meer dan een week wachten op mijn levering nam ik via mail contact op met de Stoffenkraam. Een paar uur later kreeg ik telefoon vanuit Nederland van een vriendelijke dame die mij vertelde dat het niet normaal was en contact ging opnemen met de leveringsdienst en dezelfde dag in de late namiddag kreeg ik mijn pakket thuis geleverd.

Fijn dat proeflapje kan bestellen

Primaa en snel.

Correct, persoonlijk, meedenkend en oplossingsgericht, top!

Zeer goede ervaring.

Goede kwaliteit en sortering.

Goede stoffen en over het algemeen de bestellingen snel in huis.

Leuke stoffen

Ik zocht wat leuke tafelkleedjes. Ik kon online niet veel soeps vinden, dus heb ik 2 lapjes stof besteld en hiervan kleedjes gemaakt. Bestelling snel verzonden.

snelle verzending

Fijn dat ik de stof per 10 cm kon bestellen, voor mijn muizenhuis keukentje! Snelle levering!

Supersnel

Makkelijk bestellen en snel ontvangen

Prima bedrijf.

Goed.

Altijd goed geholpen

Al jaren klant van jullie al sinds de markt in Leidschendam

Prettige website, prettige prijzen, mooie kwaliteit. Hetis altijd lastig om stof te beoordelen op een beeldscherm maar de beschrijving klopte goed. Snel geleverd.

Snelle levering van wat ik bestelde.

Zie hierboven

heel fijn geholpen

de stof die ik had besteld was uitverkocht, maar ik kreeg een persoonlijk mailtje, met daarin een verzoek voor een alternatieve stof. heel fijn want nu kon ik toch alle stof te gelijk ontvangen. en aan mijn project begingen. hartelijk dank daarvoor.

Prima de luxe

“ gewoon” goed en snel

zeer ruim assortiment aan stoffen

voordeel van deze site is een zeer ruim assortiment aan tassen, vooral als je een specifieke print zoekt, of kleur en ook heel betaalbaar. Ook is het mogelijk om eerst een klein stukje stof te bestellen zodat je de stof thuis even in het echt kunt zien, en kijken of het is wat je wilt, alvorens je een grote lap besteld. Wel moet je voor behoorlijk bedrag bestellen wil je in aanmerking komen voor gratis verzending, geloof iets van 75 euro. En in geval een bestelde stof bij nader inzien toch niet geleverd kan worden, dan krijg je eerst een email met een vraag of je misschien je geld terug wilt of een tegoedbon. Mij lijkth et logischer als iets niet geleverd kan worden, automatisch het geld terug te storten, maar goed dat word dus eerst gevraagd. Daarnaast duurt het vrij lang voor je je geld terug hebt. Terugstorten kan tot 10 werkdagen duren, dus bijna twee weken.

Altijd goedkoop, snel en correct verzonden

Al jaren bestel ik hier grote hoeveelheden stof voor de optochten met carnaval.. Zeer tevreden!!

Altijd vriendelijk geholpen

Hele fijne zaak, veel keus en vriendelijk personeel. Koop heel veel bij de stoffenkraam, vind alleen jammer dat je geen spaarpunten krijg op de gekochte stoffen in de winkel, maar alleen online.

Mooie stof, snelle levering en goed verpakt. Ben heel tevreden.

Goede kwaliteit van de stoffen

Snelle levering en goede kwaliteit.

Bijzonder klantgericht, persoonlijke aandacht met natuurlijk de mooiste stoffen

Een hele fijne online winkelomgeving, samples bestellen gaat eenvoudig en zeer snel. Stof ea zaken bestellen gaat ook gemakkelijk en snel. Na de bestelling heb ik een aantal keren persoonlijk contact gehad en ben daarbij bijzonder goed geholpen; zeer persoonlijk en zeer adequaat. Een compliment!

Sehr zufrieden

Schneller Versand. Tolle Stoffe.

Problemlose Bestellung

Liefert ruckzuck preiswerte Stoffe.

Snelle verzending en precies waar ik naar zocht!

De website is makkelijk te gebruiken, er was een snelle verzending en het product leek precies op het plaatje. Veel informatie ook, fijn als je stoffen koopt!

Snel en goed afgehandeld

Snel en goed afgehandeld Prima